Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Dudok Kwartet

event afgelopen

Dudok Kwartet

Vanaf 15,00 EUR

Locatie

Datum

02 Sep 2018 16:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Johannes Kapel CONCERT,Zondag 02 September, 16.00 – 18.00

Geniet van de fraaie akoestiek in de kapel tijdens het optreden van het Dudok Kwartet.

Het Dudok Kwartet, een van de meest veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment heeft inmiddels internationale bekendheid verworven. De recensies van de (internationale)pers zijn zeer lovend. De Johannes Kapel is dan ook bijzonder verheugd het nieuwe concertseizoen te mogen openen met een optreden van dit sprankelende kwartet.

Samenstelling: Judith van Driel (viool), Marleen Wester (viool) , Marie-Louise de Jong (viola) en  David Faber (cello).

Onderstaande tekst verwoord hoe het kwartet de muziek benaderd, vanuit het hart.

Sharing the heart of music

…“Met openhartig en bezield spel delen we de kern van de muziek met luisteraars over de hele wereld. We laten zien én horen dat de muziek die wij spelen niet oud of nieuw is, maar altijd weer muziek van nu. Muziek die gehoord moet worden. Muziek die ontroert, ontregelt en een onuitwisbare indruk maakt. Met onze muziek gaan we in dialoog met het publiek, in concertzalen, op scholen, op festivals, en ook online.

We durven ons kwetsbaar op te stellen. Daarin ligt onze kracht. We laten ons eigen hart spreken en zo dringen we door tot de essentie van de muziek.”…

Het programma voor de pauze: Mozart, Strijkkwartet KV 589, Janacek Strijkkwartet no. 1

Na de pauze: Dvorak op. 61

Voor aanvang, in de pauze en na afloop is de (koffie)bar open voor koffie/thee of een drankje. Vanaf 15.30 kunt u bij ons terecht. 

Aanvang concert is 16.00 uur. Prijs voor het concert € 15,00 p.p.

Voor meer informatie en/of boekingen plus de mogelijkheid om na het concert nog even na te genieten en aan te schuiven voor een after-concert maaltijd à € 12,50 p.p. neem dan contact op met:

Ingeborg Merkx: info@spoonculinaircentrum.nl of telefonisch via 06 472 385 16

Johannes Kapel, Amsterdamseweg 311, Amstelveen

Organisator

Locatie

Amsterdamseweg 311, 1182 Amstelveen, Nederland Amsterdamseweg 311, 1182 Amstelveen, Nederland, Amsterdamseweg 311, 1182 Amstelveen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer