Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Duckfeestje ★ Sheila Hill ★ Aiscream ★ Sjonnie & Anita ★

event afgelopen

Duckfeestje ★ Sheila Hill ★ Aiscream ★ Sjonnie & Anita ★

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

03 Jul 2015 23:00 - 04 Jul 2015 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

★ Sheila Hill
★ Aiscream JelievelingsDj
★ Dj Sjonnie & Anita
★ 23:00 – 05:00
★ Gratis voor de guitigste 10 duck face selfies
★ en voor 00:00
★ daarna €5

Een ode aan de gezichtsuitdrukking en de vrouw die dit het beste kan.

Duckfeestje is nu al de hit van 2016, daar mag je makkelijk vanuit gaan.
Wat er ook goed bij past is het woord van 2013. Ja dit feestje pakt bijna een heel decennium bij elkaar.

Je selfie met een duck face op je snoetje. Inzendingen kunnen op dit event gepost worden en de guitigste 10 kunnen de hele nacht +1 gratis naar binnen.

Sheila Hill heeft me toch een duckfeestje in huis, mijn hemel.
Moeilijk om het daar nog niet heter van te krijgen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor Aiscream, die heeft ook een hele beste in huis.
Sjonnie en Anita is nog even afwachten, maar ik heb goeie hoop.

Duckfeestje Disco Dolly deze vrijdag.
Doe niet tijger als je pussy bent.

Liefs, Dolly

Organisator

Locatie

Disco Dolly, Handboogstraat 11, 1012XM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer