skip to main content
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Donatie n.a.v. voorstellingsweek STV Cuculum

event afgelopen

Donatie n.a.v. voorstellingsweek STV Cuculum

Vanaf 5,00 EUR

Online evenement

Datum

18 Jun 2021 19:00 - 27 Jun 2021 20:00

Beschrijving

Het afgelopen jaar is zwaar geweest voor velen en zo ook voor de cultuursector. Met de misgelopen inkomsten door de coronamaatregelen en de beperkte kaartverkoop heeft ook Cuculum het momenteel financieel zwaar. We hopen dat u de reguliere ticketprijs kan en wil betalen (de prijs voor een reguliere ticket is €10,- en een studententicket is €7,50). We begrijpen dat corona mogelijk invloed heeft op uw portemonnee, dus elk bedrag is ontzettend welkom!

Wel ontvangt u bij elke donatie boven de €15,- een voorstellingsfoto van de speler waarvoor u kijkt!

Heel erg bedankt en veel plezier bij de livestream!

U kunt doneren door op Koop Tickets te klikken en het gewenste bedrag te selecteren.

DISCLAIMER: Ter bevestiging van uw donatie krijgt u een mail toegestuurd met tickets, dit zijn GEEN echte tickets, het versturen van het inschrijfformulier was al voldoende.

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer