DJ Rafi’s El Malecon Cuban Salsa Beachparty! *** Sunday August 7th Edition ***

event afgelopen

DJ Rafi’s El Malecon Cuban Salsa Beachparty! *** Sunday August 7th Edition ***

Tickets vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

07 Aug 2022 17:00 - 22:00

Beschrijving

Zondag 7 augustus is de nieuwe Cuban Salsa Beachparty met DJ Rafi! Midden in de zomer Cubaanse Salsa met DJ Rafi aan het strand, daar hebben we een jaar lang op gewacht en nu is het zover!

In de zomermaanden hebben we zowel binnen als buiten direct aan het strand een dansvloer! (buiten geschikt voor hakken, binnen voor sneakers geen hakken)

Online ticket is 10 euro plus ticketkosten, 12,50 aan de deur! De tickets gaan snel en op=op!

Op de Facebook evenementpagina: https://www.facebook.com/event...

kun je alle informatie over tijden (wanneer begint de workshop?) en updates vinden!


Je kunt ook heerlijk bij Meijer aan Zee eten, kom je voor DJ Rafi's party dan kun je hier reserveren:
https://www.meijeraanzee.nl/re...

en met kortingscode: Salsa met 15% korting van de menukaart eten (korting op eten, niet op dranken).

Koop nu jouw ticket, wat een fantastisch vooruitzicht om in de zomer aan het strand van Zandvoort weer heerlijk Cubaanse Salsa te dansen!

*** El Malecon Cuban Salsa Beachparty is de nieuwe naam van het feest! ***

Het feest is tot minimaal 22:00, maar we mogen nog een uurtje langer doorgaan van de lokatie als we willen. Vandaar dat we het vorige feestje op 26 juni ook tot 23:00 zijn doorgegaan! :)


Locatie

Meijer aan Zee Meijer aan Zee, Strandafgang de Favauge paviljoen 16, 2042 TV Zandvoort

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.