Digital BreaXfast- What about Blockchain?

27 Sep 2018 08:15 - 10:30

Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht, Nederland, Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht

Op donderdag 27 september organiseert SchaalX weer het Digital BreaXfast. Tijdens deze meetup krijg je onder het genot van een gratis ontbijt de laatste kennis, ontwikkelingen en trends bijgespijkerd op het gebied van digital. Dit keer duiken we in de wereld van Blokchain onder leiding van digital professional Vincent Visser, founder van Growth Fixer.

Wat kun jij met Blockchain?
Bij Blockchain-technologie wordt vaak gedacht aan Bitcoin: de digitale munt die de Euro en Dollar zou moeten vervangen en waar veel mensen in korte tijd ontzettend rijk mee zijn geworden. Echter is dit maar één van de vele revolutionaire voorbeelden die ontstaan zijn op basis van Blockchain-technologie. In deze workshop gaan wij in op wat die Blockchain-technologie precies is, hoe marketeers hier gebruik van kunnen maken en hoe die technologie invloed zal hebben op het werk van marketeers.

Wat gaan we doen?
Na de sessie begrijp jij wat Blockchain en Bitcoin zijn.Vincent neemt je mee in praktijkvoorbeelden die invloed hebben op jouw werk als marketeer.Aan de hand van een voorbeeld case gaan we samen met jou een eigen blockchain ontwerpen, zodat je begrijpt hoe je blockchain als marketeer kunt toepassen in je werk.Na afloop kun je natuurlijk nog terecht met je eigen vragen bij Vincent.

Voor wie?
Het digital BreaXfast is voor (digital) marketing professionals die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen binnen de digitale wereld. Maak je geen zorgen, het wordt geen technische workshop. We zullen alle onderwerpen aan de hand van simpele voorbeelden behandelen. Dus, ben jij geïnteresseerd in wat Blockchain-technologie precies is en wat voor impact het heeft op jouw werk als marketeer, maar heb je geen technische kennis? Dan is dit de workshop voor jou!

Kom jij ook kennis delen met professionals uit het vak?

Je bent welkom op donderdag 27 september in de Pyth op de 8e verdieping in Utrecht (dit is bij ons zusje SCHAAL+). De meetup vindt plaats van 08:30 tot 10:30 uur en inloop is vanaf 08:15 uur. Ons adres is: Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht. Er zijn voldoende betaalde (€1,50 per uur) parkeerplaatsen beschikbaar, ook zijn wij goed bereikbaar met het ov.

Wil jij erbij zijn? We hebben 50 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan, zodat je verzekerd bent van een plekje.
We zien je graag de 27e!

Groet,

Cheyenne van SchaalX

Gastenlijst Niet Beschikbaar