Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Digital BreaXfast- What about Blockchain?

event afgelopen

Digital BreaXfast- What about Blockchain?

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

27 Sep 2018 08:15 - 10:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Op donderdag 27 september organiseert SchaalX weer het Digital BreaXfast. Tijdens deze meetup krijg je onder het genot van een gratis ontbijt de laatste kennis, ontwikkelingen en trends bijgespijkerd op het gebied van digital. Dit keer duiken we in de wereld van Blokchain onder leiding van digital professional Vincent Visser, founder van Growth Fixer.

Wat kun jij met Blockchain?
Bij Blockchain-technologie wordt vaak gedacht aan Bitcoin: de digitale munt die de Euro en Dollar zou moeten vervangen en waar veel mensen in korte tijd ontzettend rijk mee zijn geworden. Echter is dit maar één van de vele revolutionaire voorbeelden die ontstaan zijn op basis van Blockchain-technologie. In deze workshop gaan wij in op wat die Blockchain-technologie precies is, hoe marketeers hier gebruik van kunnen maken en hoe die technologie invloed zal hebben op het werk van marketeers.

Wat gaan we doen?
Na de sessie begrijp jij wat Blockchain en Bitcoin zijn.Vincent neemt je mee in praktijkvoorbeelden die invloed hebben op jouw werk als marketeer.Aan de hand van een voorbeeld case gaan we samen met jou een eigen blockchain ontwerpen, zodat je begrijpt hoe je blockchain als marketeer kunt toepassen in je werk.Na afloop kun je natuurlijk nog terecht met je eigen vragen bij Vincent.

Voor wie?
Het digital BreaXfast is voor (digital) marketing professionals die op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen binnen de digitale wereld. Maak je geen zorgen, het wordt geen technische workshop. We zullen alle onderwerpen aan de hand van simpele voorbeelden behandelen. Dus, ben jij geïnteresseerd in wat Blockchain-technologie precies is en wat voor impact het heeft op jouw werk als marketeer, maar heb je geen technische kennis? Dan is dit de workshop voor jou!

Kom jij ook kennis delen met professionals uit het vak?

Je bent welkom op donderdag 27 september in de Pyth op de 8e verdieping in Utrecht (dit is bij ons zusje SCHAAL+). De meetup vindt plaats van 08:30 tot 10:30 uur en inloop is vanaf 08:15 uur. Ons adres is: Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht. Er zijn voldoende betaalde (€1,50 per uur) parkeerplaatsen beschikbaar, ook zijn wij goed bereikbaar met het ov.

Wil jij erbij zijn? We hebben 50 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan, zodat je verzekerd bent van een plekje.
We zien je graag de 27e!

Groet,

Cheyenne van SchaalX

Organisator

Locatie

Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht, Nederland Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht, Nederland, Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer