Digital BreaXfast - Voice, the next BIG thing

13 Jun 2019 08:15 - 10:30

De Pyth - 8e verdieping, Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht

Digital BreaXfast – Voice, the next BIG thing

Op donderdag 13 juni organiseert SchaalX weer het Digital BreaXfast. Tijdens deze gratis meetup nemen we je onder het genot van een ontbijt mee in de laatste trends op het gebied van voice en smart digital assistants. Experts Carla Verwijmeren en Karin Wekema van Smartvoices nemen je mee in de wereld van voice activated devices, voice apps voor Google Home en Amazon Alexa en de belangrijke rol van artificial intelligence.

Over de sprekers
Carla Verwijmeren en Karin Wekema richtten in 2018 Smartvoices op vanuit de overtuiging dat voice de manier waarop wij leven en werken drastisch zal veranderen. Ze begeleiden organisaties daarom met strategisch advies, conceptuele ontwikkeling en technische realisatie. Carla werkte 15 jaar in diverse senior managementposities op het gebied van Marketing en Innovatie. Ze studeerde in 2018 af op conversational commerce aan de Universiteit van Groningen. Karin werkte vanuit bureau- en klantzijde voor uiteenlopende organisaties - van FMCG en NGO’s tot financials. Ze leidde innovaties op het gebied van branding, business innovatie en customer contact.

Waarom je dit Digital BreaXfast niet mag missen:

  • In 2 uur tijd ben jij op de hoogte van alles wat jij als marketeer moet weten over voice
  • Onder de aanwezigen wordt 1 Google Home mini verloot
  • Na afloop kun je al je vragen stellen aan de voice experts Carla en Karin
  • Je krijgt een gratis ontbijtje

Voor wie?
Het Digital BreaXfast is voor (digital) marketing- en communicatieprofessionals die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de digitale wereld. Een mooie manier om jouw kennis up to date te houden en te sparren met professionals uit het vak.

Kom jij ook?
Je bent welkom op donderdag 13 juni in gebouw de Pyth op de 8e verdieping in Utrecht (dit is bij ons zusje SCHAAL+). De Digital BreaXfast vindt plaats van 08:30 tot 10:30 uur en inloop is vanaf 08:15 uur. Ons adres is: Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht. Er zijn voldoende betaalde (€1,50 per uur) parkeerplaatsen beschikbaar, ook zijn wij goed bereikbaar met het ov (bushalte Rijnsweerd Noord).

Wil jij erbij zijn? We hebben 40 gratis plekken beschikbaar, dus meld je snel aan (via de button "haal tickets"), zodat je verzekerd bent van een plekje en dan zorgen wij voor een lekker ontbijtje!

Groet,

Vivianne van SchaalX

Gratis ticket UITVERKOCHT