Digital BreaXfast - dé marketing- en communicatietrends voor 2019

14 Feb 2019 08:30 - 10:30

Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht

Op donderdag 14 februari, ja op Valentijnsdag, organiseert SchaalX weer het Digital BreaXfast. Tijdens deze meetup krijg je onder het genot van een gratis ontbijt de laatste kennis, ontwikkelingen en trends bijgespijkerd op het gebied van digital. Dit keer neemt marketingcoach Ment Kuiper je mee in welke digital marketing- en communicatietrends je kunt verwachten in 2019. Aan de hand van zijn zelfontwikkelde TrendRad leer je o.a. over Growth Hacking, Artificial Intelligence en Design Thinking. Na afloop ontvang je zijn trendrapport en is er ruimte om te netwerken. 

Over Ment Kuiper
Ment is bedrijfskundige en marketeer met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van marketing- en communicatiestrategie. Hiervoor heeft Ment het boek geschreven ‘Marketingplan op 1 A4’. Vanuit de interesse, belangstelling en vooral nieuwsgierigheid is Ment altijd op zoek naar de ontwikkelingen in het marketing- en communicatiewerkveld. Daaruit ontstaat dan het jaarlijks terugkerende Digital Insights. Ment werkt vanuit de ‘Marketing Coach’ voor verschillende opdrachtgevers waaronder ons zusje SCHAAL+.

Voor wie
Het digital BreaXfast is voor (digital) marketing & communicatie professionals die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de digitale wereld. Een mooie manier om jouw kennis up to date te houden en te sparren met professionals uit het vak. 

Kom jij ook?
Je bent welkom op donderdag 14 februari in de Pyth op de 8e verdieping in Utrecht (dit is bij ons zusje SCHAAL+). De meetup vindt plaats van 08:30 tot 10:30 uur en inloop is vanaf 08:15 uur. Ons adres is: Pythagoraslaan 101, 3584 BB Utrecht. Er zijn voldoende betaalde (€1,50 per uur) parkeerplaatsen beschikbaar, ook zijn wij goed bereikbaar met het ov.

Wil jij erbij zijn? We hebben 40 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan, zodat je verzekerd bent van een plekje en dan zorgen wij voor een lekker ontbijtje!

We zien je graag de 14e!

Gratis ticket UITVERKOCHT