De Moestuindagen ✽ IJsheiligen-editie

event afgelopen

De Moestuindagen ✽ IJsheiligen-editie

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

14 Mei 2022 13:00 - 19:00

Beschrijving

Na de IJsheiligen is de kans op vorst voorbij. Dit betekent mooi weer - de plantjes mogen de tuin in! Ter ere hiervan reist de traveling saloon The Golden Donkey af naar MijnStadstuin. Je bent van harte uitgenodigd om dit moment met ons mee te vieren.

Programma

✽ Zaden- en stekjesruil 36 tomatenplantjes, maar vergeten om aardbeien te stekken? Geen punt! Neem de zaden en stekjes die jouw tuin niet hebben gehaald mee en ruil ze tegen zaden en stekjes van andere tuiniers.

✽ Q&A met MijnStadstuin Welke gewassen passen goed bij elkaar? Hoe ga je om met slakken? Is jouw tuin te droog of juist te vochtig? Krijg antwoord op al je vragen tijdens de Q&A met MijnStadstuin (14u - 15u).

✽ The Golden Donkey Bar Lokale drankjes en fijne muziekjes van de one and only traveling saloon en Lokale Likeuren van Joost Gasseling.

✽ Verse Soep van MijnStadstuin

Kortom: hier moet je bij zijn. Haal je gratis ticket nu!

Organisator

✯ We're a Traveling Saloon Experience 

✯ We're offering solace to all you desperadoes, gold seekers and outlaws out there 

✯ Want us to travel your way? Holler at us!

Locatie

MijnStadstuin MijnStadstuin, Nico Broekhuysenweg 22, 1067 HT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.