De meest waardevolle Pokemon-kaarten voor verzamelaars

De meest waardevolle Pokemon-kaarten voor verzamelaars

Tickets vanaf Gratis

Beschrijving

Voor velen van ons was de kindertijd gevuld met middagen die we doorbrachten met het spelen van Pokemon met onze vrienden. Hoewel we het spel misschien ontgroeid zijn, hebben de kaarten nog steeds een speciaal plekje in ons hart. Nu, als volwassenen, kunnen we de kaarten waarderen vanwege hun geldwaarde. Hier zijn de vijf meest pokemon kaarten waarde voor verzamelaars.


1. Pikachu Illustrator-promokaart - $ 100.000 +


Deze kaart werd in 1998 aan slechts 39 mensen uitgedeeld als onderdeel van een wedstrijd voor CoroCoro Comic-illustratoren. Destijds werd het als te krachtig beschouwd om in normale gameplay te worden gebruikt en werd het verbannen uit officiële toernooien. De Pikachu-illustrator is gemakkelijk te onderscheiden van andere Pikachu-kaarten door zijn gouden randen en foliestempel in reliëf. Van slechts zes van deze kaarten is bevestigd dat ze bestaan, waardoor het de zeldzaamste en duurste Pokemon-kaart is die er bestaat.


2. Pre-release Raichu-kaart - $ 84.000


Deze kaart werd in januari 1999 uitgedeeld aan deelnemers van de prerelease-toernooien van Houston en Seattle Coliseum. De Prerelease Raichu is identiek aan de gewone Ol' SavannaRaichu-kaart, behalve de "Prerelease"-tekst die boven het artwork is gestempeld. Tussen de 12 en 15 van deze kaarten zijn in omloop, waardoor het een van de zeldzaamste Pokemon-kaarten is die er zijn.


3. Tropische wind meedogenloze kaart - $ 50.000


Deze foutkaart is in het Engels gedrukt en in 2000 exclusief in Zuid-Afrika uitgebracht. De fout ligt in de energiesymbolen; in plaats van twee bliksemsymbolen weer te geven zoals het hoort, heeft deze kaart in plaats daarvan twee watersymbolen. Deze fout werd snel gecorrigeerd, daarom zijn er tegenwoordig zo weinig van deze kaarten; schattingen zetten het aantal op ongeveer 10.


4. Schaduwloze eerste editie Charizard-kaart - $ 18.000


Deze Charizard, uitgebracht als onderdeel van de basisset in 1999, is een van de meest iconische kaarten uit de begindagen van Pokemon. Wat deze kaart zo waardevol maakt, is dat hij zonder slagschaduw op de afbeelding van Charizard is gedrukt; een drukfout die snel werd gecorrigeerd. Omdat Booster Packs met deze kaart maar zo kort beschikbaar waren voordat de fout werd ontdekt, zijn er vandaag de dag vermoedelijk slechts 34 Shadowless First Edition Charizard Cards.


5. Espeon-kaart met gouden ster - $ 10.000


Deze folie-promokaart werd in 2006 uitgereikt aan winnaars van verschillende Nintendo Power-distributie-evenementen; in het bijzonder degenen die alle vier de competitierondes hadden gewonnen met een Espeon-decktype. Het heeft een glanzende Espeon omringd door sterren op een gouden achtergrond; een schril contrast met de meer ingetogen kleuren en het ontwerp van de reguliere versie. Er zijn momenteel slechts acht Gold Star Espeon-kaarten bekend.


Conclusie:


Heb je nog oude Pokemon-kaarten rondslingeren? Als dat zo is, zit je misschien op een klein fortuin! Deze vijf kaarten zijn enkele van de zeldzaamste en meest waardevolle Pokemon-kaarten die tegenwoordig bestaan. Dus graaf door je verzameling en kijk of je waardevolle schatten hebt verstopt!

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.