Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

De grote Happy Feelings & Nachtdivisie Fuif

event afgelopen

De grote Happy Feelings & Nachtdivisie Fuif

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

04 Sep 2015 23:00 - 05 Sep 2015 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Uiteraard zetten we dit jaar wederom de traditie voort. Als afsluiter van de zomervakantie komen we weer bij elkaar in de sociale club te Amsterdam met een uitgekiende selectie van onze vrolijkste en goedgeluimde residents. Dit keer gaan we de happy vibes meter op standje 10 zetten waarbij de hitjes en houseclassics je om de oren zullen vliegen. Kortom een absolute must voor de trouwe aanhangers van Happy Feelings & De Nachtdivisie om hier met je beste humeur present te zijn.
Presale start op maandag 17 Aug 14:00!

Happy Main:
Terry Toner
Cult45
Mate
Tackle Box
Koos van Rooij & Willem Eisinga
Jonas Meeus

Grand Cafe du Hip Hop et Italo:
Tim & Ties
Dj Trademark
Rutger Doornbos
Bald & the Beautiful cut by Toni & Guy
Stennis

23:00-05:00
21+

Dit gaat geheid volle bak worden dus koop alvast je tickets en voorkom dat je lang moet wachten in de rij.

Organisator

Locatie

Chicago Social Club, Leidseplein 12, 1017 PT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer