Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

De echte ontmoeting met Richard van Kray én Loek Peters

event afgelopen

De echte ontmoeting met Richard van Kray én Loek Peters

Vanaf 69,00 EUR

Locatie

Datum

15 Feb 2018 13:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

VIP 1. Loek Peters
Onze eerste masterclass wordt verzorgd door Loek Peters, voor de meeste beter bekend als Berry uit Penoza.

Op televisie was hij te zien in verschillende Nederlandse series, waaronder Toren C, A'dam - E.V.A., Lijn 32, Voetbalmeisjes, Als de Dijken Breken en Penoza, waar hij 5 seizoenen de rol van Berry vertolkte. In 2014 nam Loek deel aan Expeditie Robinson.

Loek speelde in diverse films zoals, Mannenharten en de telefilm De Sterkste Man van Nederland, die de Prix Europa heeft gewonnen in de Beste Televisie Fictie 2011.

Daarna kwam de film Kauwboy, deze werd op het filmfestival in Berlijn tot beste Europese Jeugdfilm van het jaar gekozen. In 2012 speelde Loek een grote rol in de boekverfilming Achtste-groepers huilen niet. Tevens was hij te zien in de succesvolle bioscoopfilm Oorlogsgeheimen van Dennis Bots, en in de speelfilm Bloed, Zweet en Tranen.

Voor zijn rol in Het Echte Leven van Robertjan Westdijk, de openingsfilm van Film Festival in Utrecht 2008, ontving Loek Peters een Gouden Kalf nominatie.

Loek heeft vanuit zijn ervaringen en de manier van werken die hij als acteur hanteert op het toneel, films en in series een werkwijze/filosofie ontwikkeld voor het bedrijfsleven, die als uitgangspunt heeft dat je de ander faciliteert zo goed mogelijk z’n werk te laten doen.

En door dit te doen neem je zowel verantwoordelijkheid over hoe de ander z’n rol kan spelen als de kwaliteit ervan. Je bent geen koning maar anderen op het toneel maken jou tot koning. Zij geven jou de status die bij de rol past.

Deze manier van werken is geen liefdadigheid, maar zorgt ervoor dat iederéén zijn rol het beste kan spelen en dus het verhaal zo goed mogelijk wordt verteld. Door de ander beter te maken, kies je voor jezelf.

Deze positieve wederzijdse afhankelijkheid en verantwoordelijkheid zijn in het bedrijfsleven misschien niet altijd even zichtbaar als in het theater, maar minstens even sterk aanwezig. Loek gelooft erin dat wanneer de Maak de Ander Beter filosofie wordt toegepast in het bedrijfsleven, leiders automatisch dienende leiders worden en het medewerker-ondernemerschap vergroot wordt.

De Masterclass “Maak de Ander Beter” is een concreet, direct toepasbare manier van denken en werken. Het zet empathie om in daadkracht en zorgt dat medewerkers zelfstarters worden waarbij de saamhorigheid binnen een team sterk wordt vergroot. Eén werkwijze voor dienend leiderschap en werknemer ondernemerschap. Die door iedereen begrepen, gecontroleerd en uitgevoerd kan worden.

VIP 2. Richard van Kray
Hij was buitengewoon succesvol als verkoper van spaarpolissen en sales trainer in de financiële sector. Dat hij inmiddels even succesvol is als spreker en presentator, is te danken aan het feit dat Richard van Kray in 2004 het roer drastisch omgooide. In dat jaar legde hij de basis voor Sales vanuit je Hart, de naam van zijn huidige onderneming én de titel van één van de best verkochte boeken over sales en management van de laatste jaren.

Zijn kernvisie is: ‘je slaagt alleen in je leven en werk door af te stappen van de rollen die je speelt’.

Richard ondervond dit aan den lijve. De ondernemende en inspirerende spreker begon op vroege leeftijd als groenteverkoper bij een supermarkt. Hij had snel in de gaten dat verkopen in zijn genen zat en hij stapte over naar de bankwereld. Daar maakte hij een flitscarrière als verkoper van financiële producten en trainer van sales talent. Echter, in 2004 kwam Richard zichzelf tegen.

Hij liep vast in zijn rol van keiharde verkoper die zonder met zijn ogen te knipperen collega’s ontsloeg, voor wie alleen ‘de buitenkant’ telde, en voor wie geld verdienen een doel op zich was geworden. Richard zette een punt achter zijn financiële loopbaan, hield zichzelf een spiegel voor, en ging op zoek naar zijn eigen intrinsieke drijfveren – naar ‘de binnenkant’.

Vanuit deze introspectie ontwikkelde Richard een geheel nieuwe visie op sales en management, waarin de mens en zijn authentieke talenten centraal staan.

Inmiddels heeft Van Kray zijn eigen sprekers- en trainingsbureau, Sales vanuit je Hart, genaamd. Voor Richard en zijn team staan niet langer het applaus en het geld centraal, maar de passie, de ambitie en het plezier. Als spreker is Richard van Kray dan ook niet alleen interessant voor sales gedreven organisaties. Ook voor publiek dat weinig of niets met commercie heeft uit te staan, is hij een inspiratiebron.

Laat je verrassen én vooral inspireren tijdens dit exclusieve seminar Sales vanuit je Hart ® door Richard van Kray.

Locatie
Maaspoort Sports & Events
Marathonloop 1
5235 AA 's-Hertogenbosch

Goed gesprek
Ik nodig je van harte uit voor deze bijzondere ontmoeting. Op donderdag 15 februari ben je van 13.00 - 18.00 uur welkom bij De Maaspoort in Den Bosch.

Programma
13.00 – 13.30 Inloop en persoonlijk ontvangst
13.30 – 13.45 Opening door initiator Claudia Bouwens
13.45 – 14.45 Masterclass door Loek Peters|
14.45 – 15.00 Pauze
15.00 – 16.00 Masterclass door Richard van Kray
16.00 – 17.00 College Tour met Richard én Loek
17.00 – 18.00 Afsluiting / Meet & Greet / Borrel

De investering
Bestel vóór 15 januari 2018 en profiteer van de vroege vogels korting.

LET OP: Maak je gebruik van een Combiticket (Entree + gesigneerd boek "Sales vanuit je Hart") dan ontvang je ook nog eens € 10,00 korting op je entreeticket.

Reguliere tickets (vanaf 15 januari)
Entreeticket € 89,00
Combi ticket + Boek “Sales vanuit je Hart” € 99,00

Inclusief
- 3 consumptiemunten
(inwisselbaar voor koffie, thee, frisdrank, bier van de tap en wijn (wijn = 2 munten).
- Mini Bossche Bol
- Yakitori saté, mini broodje hamburger & butterfly garnaal

Ga “De echte ontmoeting” aan…wie weet wat het jou brengt!
Schudden wij elkaar op donderdag 15 februari persoonlijk de hand?

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid waar u gratis gebruik van kunt maken.

Locatie

Maaspoort Sports & Events, Marathonloop 1, 5235 AA s-Hertogenbosch

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer