Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

De Doorhaaltent – Valtifest Afterparty

event afgelopen

De Doorhaaltent – Valtifest Afterparty

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

05 Sep 2015 23:00 - 06 Sep 2015 04:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Wie je ook tent, je bent welkom bij de Doorhaaltent!

De jaarlijkse Amsterdamse festivalafsluiter van formaat, Valtifest, verdient niet minder dan een driedubbeldikke eigen afsluiter in de vorm van (je raadt het al) een heuse afterparty. Waar? Bij Canvas, met het mooiste uitzicht van Amsterdam.

De beats en deuntjes dreunen van NDSM-werf gelijk door naar de Wibautstraat. House en disco van de bovenste plank is wat de klok slaat. Doorhalen geblazen…

Er wacht een zeer warm welkom op je van niemand minder dan het Amsterdamse supertalent Prunk. Resident DJ van onder andere Straf_Werk en DGTL en DJ van het eerste uur bij Deephouse Amsterdam.

Vaste waarde van de #NOOFILTER avonden en Amsterdamse house pionier Mike Risk neemt het stokje over en dirigeert jou en je danspasjes vrolijk verder de nacht door. Dansen is onvermijdelijk en plezier krijg je er gratis bij.

De kers op de aftertaart is Fashionpack, bestaande uit Valtifest-coryfeeën Shirley Macholina en Bas Kosters. De laatstgenoemde is niet alleen een bekende en zeer getalenteerde designer, maar ook nog eens een erg fijne DJ met een grote voorliefde voor house en disco! Bij een Valti-after mogen zij niet ontbreken.

En wie houdt de boel beter bij elkaar dan de “Dutch Diva of Dance” Miss Bunty? De enige echte Valtifest mascotte Porno P… zal ook acte de présence geven! De Valti-family is erbij!

Doorhaaltip:
Maak het feestje helemaal compleet en reserveer een kamer in Volkshotel, dan kun je rollend ‘naar huis’! ;-)

En door!

Organisator

Locatie

Canvasopde7e, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer