Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

De bijzondere eigenschappen van de kundalini yoga

event afgelopen

De bijzondere eigenschappen van de kundalini yoga

Vanaf 49,99 EUR

Locatie

Datum

08 Dec 2018 11:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Wat kundalini yoga zo bijzonder maakt is dat bij elke oefening de houding/pose, de ademhaling en de focus tegelijk worden getraind. Hierdoor onderscheid Kundalini Yoga zich van andere yogavormen omdat het DIRECT werkt op zowel je zenuwstelsel als je klieren systeem waardoor je het effect van de oefeningen meteen aan den lijve ondervind.Naast de lichamelijke effecten van het rekken van de spieren, het versneld afvoeren van gifstoffen en de diepe ontspanning, kan kundalini yoga inzicht geven in emotionele blokkades en angsten.
Je wordt je bewuster van je acties en de gevolgen daarvan. Met het aangeleerde bewustzijn kun je beter communiceren en het kan je helpen bij:
*Het herkennen en verminderen van stress
*Het toenemen van de fysieke en mentale flexibiliteit
*Diepere ontspanning
*Het in balans brengen van het zenuw- en klieren stelsel
*Het verbetering van persoonlijke communicatie
*Het stimuleren van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling
*Het tegengaan van slapeloosheid, hoge bloeddruk,cholesterol, depressiviteit en PMS

Wat er zoal tijdens de workshop aanbod komt is:
-Wat zijn mantras, waarom zijn ze zo effectief en de uitleg van de basis mantra.- Wat is mediteren en welke vormen zijn er.-The 'lost kriya' van Yogi Bhajan.
Om zoveel mogelijk uit de workshop te halen, probeer 1,5 tot 2 uur vantevoren niets te eten ( of iets wat licht verteerbaar is). Dan kan de yoga en meditatie beter integreren.

Organisator

Locatie

Middenweg 148, 1462 HL Middenbeemster

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer