skip to main content

De beste Pokemon kleurplaten voor kinderen

De beste Pokemon kleurplaten voor kinderen

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

18 Nov 2022 12:00 - 18 Nov 2024 14:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Als je kinderen op de mijne lijken, zijn ze absoluut geobsedeerd door alles wat met Pokemon te maken heeft. Dus wat is een betere manier om ze bezig te houden op een regenachtige dag (of welke dag dan ook) dan met wat kleurpagina's met hun favoriete personages? Hier zijn enkele van de beste Pokemon-kleurpagina's voor kinderen die ik ben tegengekomen. Bezoek AusmalbilderGB om meer pokemon kleurplaten te downloaden: Pokemon ausmalbilder

Afdrukbare Pokemon kleurplaten


1. Pikachu-kleurplaat:

Op deze schattige kleurplaat staat ieders favoriete Pokemon, Pikachu. Print het gewoon uit en laat uw kinderen het maar doen!

2. Charmander kleurplaat:

Fire-type Pokemon zijn altijd een hit bij kinderen, en Charmander is daarop geen uitzondering. Deze eenvoudige kleurplaat is perfect voor jongere kinderen die net beginnen te leren kleuren.

3. Squirtle kleurplaat:

Pokemon van het watertype zijn ook erg populair, en Squirtle is een van de meest geliefde personages aller tijden. Deze kleurpagina is iets gedetailleerder, dus perfect voor oudere kinderen of kinderen die echt gek zijn op hun Pokemon.

4. Bulbasaur-kleurplaat:

Bulbasaur is een ander klassiek Pokemon-personage waar kinderen gewoon geen genoeg van kunnen krijgen. Deze kleurplaat heeft nogal wat details, dus het is perfect voor kinderen die echt willen pronken met hun kleurkunsten.

Pokemon-kleurplaten zijn een geweldige manier om uw kinderen te vermaken terwijl ze meer te weten komen over hun favoriete personages. Deze vier kleurpagina's zijn enkele van de beste die ik ben tegengekomen, en ze zullen zeker een hit worden bij elke jonge Pokemon-fan. Dus print ze uit en laat de pret beginnen!

Organisator

Locatie

AusmalbilderGB, Sankt-Josefs-Weg 9, 78247 Hilzingen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer