skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

De beste kleurplaten voor kinderen

event afgelopen

De beste kleurplaten voor kinderen

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

09 Okt 2022 12:00 - 25 Apr 2024 14:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Kleurplaten zijn een geweldige manier voor kinderen om hun creativiteit te uiten. Maar met zoveel beschikbare opties, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke u wilt afdrukken. Hier zijn 10 van de beste kleurpagina's voor kinderen, die ze zeker urenlang bezig zullen houden.

Je kunt duizenden kleurplaten in het Duits vinden op AusmalbilderGB

1. Eenhoorns

Wie houdt er niet van eenhoorns? Deze kleurplaat is zowel magisch als schattig, perfect voor kinderen die dol zijn op alles wat met glitters en eenhoorn te maken heeft.

2. Dinosaurussen

Dinosaurussen zijn een klassieke keuze voor kinderen die van dieren houden. Deze kleurplaat bevat een vriendelijke T-Rex die perfect is voor kleintjes.

3. Zeemeerminnen

Voor kinderen die van de oceaan houden, is deze zeemeermin kleurplaat een must. Ze zullen veel plezier beleven aan het inkleuren van de verschillende delen van de staart van de zeemeermin en zich voorstellen hoe het leven onder de zee is.

4. Bloemen

Deze kleurplaat is perfect voor de lente of elk moment van het jaar. Kinderen zullen genieten van het toevoegen van kleur aan de verschillende soorten bloemen, van rozen tot madeliefjes.

5. superhelden

Superhelden zijn altijd een populaire keuze bij kinderen. Deze kleurpagina bevat enkele van de meest populaire superheldenpersonages, waaronder Superman, Batman en Wonder Woman.

6. Spatie

Voor kinderen die gefascineerd zijn door ruimte, is dit de perfecte kleurplaat. Het bevat planeten, sterren en zelfs een raketschip!

7. Boerderijdieren

Deze kleurplaat is perfect voor kinderen die van dieren houden, maar niet iets te wilds of exotisch willen inkleuren. Boerderijdieren zoals koeien, varkens en kippen zijn zachtaardig en leuk om in te kleuren. Bovendien is het een geweldige kans om te leren waar voedsel vandaan komt!

8 . Winnie de Poeh Wie houdt er niet van Winnie de Poeh?

Dit klassieke personage is geliefd bij zowel kinderen als volwassenen, waardoor deze kleurplaat een geweldige keuze is voor alle leeftijden.

9 . Alice in Wonderland Stap in een wereld vol avontuur met Alice in Wonderland!

Dit iconische verhaal wordt tot leven gebracht met deze prachtige kleurplaat die overal tot de verbeelding zal spreken.

10 . Snoep Iedereen houdt van snoep!

Deze zoete traktatie van een kleurplaat zal zeker een hit zijn bij kinderen van alle leeftijden (en misschien zelfs sommige volwassenen!). Het is ook een geweldige kans om te leren over verschillende kleuren en hoe ze samen kunnen worden gebruikt om iets moois te creëren.

Deze 10 kleurplaten zullen kinderen van alle leeftijden zeker bevallen! Van dinosaurussen en superhelden tot bloemen en boerderijdieren, er is voor elk wat wils. Dus print ze uit en ga aan de slag met je volgende meesterwerk!

Organisator

Stephan Savage is de oprichter van GBcoloring, AusmalbilderGB, KleurplatenGB-website. Stephan Savage deelt veel artikelen over het inkleuren van kleurplaten voor kinderen. Duizenden kleurplaten worden door hem gratis gedeeld. De missie van Stephan Savage is om kinderen over de hele wereld kennis en voordelen over kleuren te brengen.

Locatie

AusmalbilderGB, Sankt-Josefs-Weg 9, 78247 Hilzingen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer