De Beginnende Dominant

Online, via Zoom
14 Jun 2020 13:30 - 16:30
Super organisator
Tickets 20,00 EUR
Tickets 20,00 EUR

Presentatie: Hans West 
Theorie + oefenen


Kink Info workshop De Beginnende Dominant

www.kinkinfo.nl


men only
We hebben de ervaring dat het voor dit onderwerp prettig is om met mannen onderling te zijn.
Er zijn natuurlijk een aantal overlappingen met vrouwelijke dominantie maar er zijn toch ook een aantal verschillen.

De workshop voor mannen die geïnteresseerd zijn om Dominant te zijn, of te worden, of mannen die hun dominantie een ‘upgrade’ willen geven.

Een aantal theoretische aspecten van dominantie en initiatief nemen (in een BDSM-scene) zullen voorbij komen: attitude, lichaamshouding, wat je zegt, en hoe jij consent zoekt. Hoe je ervoor zorgt dat iemand naar je luistert? Hoe kun je een Dominant zijn als je het even niet weet, of als je uit je rol valt? Of twijfelt? En, als iemand dan onderdanig aan je is, wat kan je dan met iemand doen wanneer je géén uitgebreid arsenaal aan S/M-speeltjes hebt? Hoe kan je consent checken en zijn er andere manieren om vrij te kunnen spelen zonder dat je achteraf het label “dader” krijgt omdat je teveel initiatief hebt gepakt?

We kunnen nog wat overgebleven vragen beantwoorden of discussiëren over zaken die jou bezig houden.
Neem gerust de speeltjes mee waar jij vragen over hebt.

Waarom ik daar wat over zou kunnen zeggen?
Hans heeft praktische ervaring als Dominant sinds 1979 en geeft BDSM-workshops sinds decennia dus kan de nodige praktische vragen beantwoorden.
Ik werk als coach, kan misschien wat ingaan op de vraag achter de vraag en vooral: ik kan je helpen om jezelf overtuigend neer te zetten, hoe jij je eigen stijl van domineren kan vinden. Want er is NOT ONE TWUE WAY!

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink in dit geval dus mannen. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
Ivm corona-maatregelen is deze workshop online, via Zoom. Mensen die een ticket hebben krijgen van tevoren een link toegestuurd om deel te nemen. 

workshops agenda

Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.