De Beginnende Dominant

event afgelopen

De Beginnende Dominant

Tickets vanaf 20,00 EUR

Locatie

Datum

14 Jun 2020 13:30 - 16:30

Beschrijving

Presentatie: Hans West 
Theorie + oefenen


Kink Info workshop De Beginnende Dominant

www.kinkinfo.nl


men only
We hebben de ervaring dat het voor dit onderwerp prettig is om met mannen onderling te zijn.
Er zijn natuurlijk een aantal overlappingen met vrouwelijke dominantie maar er zijn toch ook een aantal verschillen.

De workshop voor mannen die geïnteresseerd zijn om Dominant te zijn, of te worden, of mannen die hun dominantie een ‘upgrade’ willen geven.

Een aantal theoretische aspecten van dominantie en initiatief nemen (in een BDSM-scene) zullen voorbij komen: attitude, lichaamshouding, wat je zegt, en hoe jij consent zoekt. Hoe je ervoor zorgt dat iemand naar je luistert? Hoe kun je een Dominant zijn als je het even niet weet, of als je uit je rol valt? Of twijfelt? En, als iemand dan onderdanig aan je is, wat kan je dan met iemand doen wanneer je géén uitgebreid arsenaal aan S/M-speeltjes hebt? Hoe kan je consent checken en zijn er andere manieren om vrij te kunnen spelen zonder dat je achteraf het label “dader” krijgt omdat je teveel initiatief hebt gepakt?

We kunnen nog wat overgebleven vragen beantwoorden of discussiëren over zaken die jou bezig houden.
Neem gerust de speeltjes mee waar jij vragen over hebt.

Waarom ik daar wat over zou kunnen zeggen?
Hans heeft praktische ervaring als Dominant sinds 1979 en geeft BDSM-workshops sinds decennia dus kan de nodige praktische vragen beantwoorden.
Ik werk als coach, kan misschien wat ingaan op de vraag achter de vraag en vooral: ik kan je helpen om jezelf overtuigend neer te zetten, hoe jij je eigen stijl van domineren kan vinden. Want er is NOT ONE TWUE WAY!

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink in dit geval dus mannen. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
Ivm corona-maatregelen is deze workshop online, via Zoom. Mensen die een ticket hebben krijgen van tevoren een link toegestuurd om deel te nemen. 

workshops agenda

Locatie

Online, via Zoom Online, via Zoom, Online, via Zoom

Sprekers

Hans West

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.