De Beginnende Domina

Online , via Zoom
12 Mei 2020 18:30 - 21:30
Super organisator
Tickets 20,00 EUR
Tickets 20,00 EUR

Presentatie: Karin West 
Theorie + oefenen


Kink Info workshop De beginnende Domina - kinkinfo.nl

ONLINE -niet op lokatie-

De workshop voor vrouwen die interesse hebben een Domina te zijn, of die hier meer over willen leren.


alleen vrouwen
We doen deze workshop met vrouwen onderling zodat we dingen makkelijk met elkaar kunnen delen. En er zijn een aantal specifieke aandachtspunten (zowel fysiek als ook in je rol).

De fijne kneepjes van dominant zijn komen voorbij: je attitude, je houding, wat je zegt, en vooral: hoe je overkomt! Hoe zorg je ervoor dat iemand naar je luistert? Hoe kun je Dominant zijn als je een stuk kleiner bent dan je partner? Wat doe je als je het even niet weet, of als je uit je rol valt? En, als iemand dan onderdanig aan je is, wat kan je dan met iemand doen wanneer je geen uitgebreid arsenaal aan sm-speeltjes hebt?

Karin heeft uitgebreide ervaring als Domina, zowel in de privésfeer als commercieel. Zij kan je veel vertellen over hoe je jezelf overtuigend neerzet, en hoe je je eigen stijl van domineren kan vinden.
Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je ervaring hebt of niet: het zit hem in de fijne kneepjes.

Uitgebreide informatie over de workshop vind je op: Kinkinfo.nl

Algemene informatie over Kink Info workshops,
wat kan je wel/niet verwachten
Onze workshops zijn gericht op iedereen die interesse heeft in kink. De groepen zijn klein: rond de 10 personen. De sfeer is gezellig, en er wordt gelachen. Er is geen dresscode. Eigenlijk allemaal heel gewone mensen.

Locatie
We zouden deze workshop hebben gehouden in de winkel van Mister B, buiten de openingstijden. Normaal is er dan gelegenheid voor private shopping voor de workshopbezoekers, speciaal met 10% korting. Laat ons het tijdens de workshop even weten als jij geïnteresseerd bent in een 10% bon omdat jij met deze workshop hebt meegedaan.

workshops agenda

Wil je meer evenementen?

Aanmeld hier om een samengestelde evenement selectie recht in jouw e-mailbox te krijgen.