DANCE & SHAPE WITH DEMI

DANCE & SHAPE WITH DEMI

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

17 Aug 2022 19:30 - 20:15

Beschrijving

DANCE & SHAPE WITH DEMI is een les die gebaseerd is op een combinatie van zowel dans als spierversterkende sportoefeningen. Tijdens deze les zullen verschillende lichaamsdelen in beweging zijn.

Daarnaast werk je aan je conditie en uithoudingsvermogen.

Om de sfeer nóg gezelliger te maken, zorg ik voor passende muziek.

Deze les wordt in groepsverband uitgevoerd.

Tarieven:

Losse les: €7,50,-

5-Rittenkaart: €30,-

10-Rittenkaart: €45,-

Zodra je jouw reserveringsticket per mail hebt ontvangen, ben je verzekerd van een plekje in de les. Na afloop van de les wordt je gecontacteerd voor het afronden van de betaling.

Voor losse lessen geldt: achteraf betalen via Tikkie per losse les.

Voor rittenkaarten geldt: eenmalig betalen via Tikkie, de lessen worden vervolgens afgestempeld op uw rittenkaart.

Verhinderd? Laat mij dit dat 24 uur van tevoren weten, anders moet ik helaas kosten in rekening brengen.

*
Met het aanschaffen van dit 'reserveringsticket' gaat u ermee akkoord dat Dance with Demi uw naam en e-mailadres verzameld voor makertingdoeleinden. Uw gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

Organisator

DANCE WITH DEMI | DEMI IDSINGA


E-mail: dancewithdemi@gmail.com

Website: www.dancewithdemi.nl

Locatie

Amfitheater Leeghwaterpark Amfitheater Leeghwaterpark, 1445 RA Purmerend, 1445 RA Purmerend

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.