DANCE!

event afgelopen

DANCE!

Locatie

Meerdere tijdslots

9 maart 2019 - 20 december 2020

Beschrijving

D A N C E  70's 80's 90's 00's // De GAS!Fabriek presents een maandelijks terug kerend DANCE! event. Elke 3e zaterdag van maand van 20:00 tot 00:30 uur. DJ's Bert&Cas brengen met hun revival vinyl collectie het clubgevoel naar de GAS!Fabriek, zodat jij een hele avond kunt dansen op 70's 80's 90's 00's tunes. We love it!

Ticket: 
Early bird            €2,50 (beperkt aantal)
Regular Ticket    €3,50  (incl. welkomstcocktail en hapje)
Aan de deur        €5,00  (vol=vol)

Toegangsticket(s) verplicht Leeftijd 25+ ID verplicht. 

1. Klik op Haal ticket of Get ticket 2. Klok op de gewenste datum 3. Klik op de tijd 4. Klik op + voor de gewenste aantal kaarten en reken af. Heb je een code? Vul deze dan links boven in en klik op Redeem je code.

Kun je toch niet komen? Draag dan je ticket over. Via 1. mijn tickets 2. tickets overdragen. 

  Organisator

  Locatie

  GASFABRIEK GASFABRIEK, Helderseweg 28, 1817 BA Alkmaar

  FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

   Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

   De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

   Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

   Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

   Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.