Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

CULT45 AND LAUREL & HARDY EN DE MANAGER!

event afgelopen

CULT45 AND LAUREL & HARDY EN DE MANAGER!

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

07 Aug 2015 23:00 - 08 Aug 2015 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Een groots moment in de historie van dance. Twee supermachten (halló understatement) slaan de handen in één om jullie (de fans) een avond om nooit te vergeten te geven. Dit is er één uit het rijtje Awakenings/Sensation/CD presentatie Thomas Berge/Tomorrowland.

Dus wil jij onderdeel zijn van dat stukje dans- en tongbeleving naar de mensen toe? Lees dan de KEYWORDS hieronder en de voorpret kan beginnen:

- 7 augustus - NYX - Cult45 - Laurel & Hardy en de manager - Microfoon - Confetti - Nog meer confetti - TWEEDE ZAAL - Zweterige disco plaatjes @ WC - Tieners - Ja - MDMA - Handtekeningen - Op de foto met je idool - Joey deelt wodka uit - Geen onderbroek - Geen lijst - Iedereen in de Booth -

KAARTVERKOOP IS MAANDAG 13 JULI OM 14:00 UUR GESTART!!

LINE - UP

Epicentrum van dance in the world:
Cult45 & Laurel & Hardy en de manager
Herter

Johnny Raw Star Bar:
Dylan Lucky
JRMY
DANI L.MEBIUS
DJ ALAMAISON

Plee Pret:
Mia More
Gemina
Sascha Hair
Maedé

Tickets:
Early Cult €8 UITVERKOCHT
Normal Hardy €10 UITVERKOCHT
Late Laurel €12

-XXX- Cult45 en LHM

Organisator

Locatie

Club NYX, Reguliersdwarsstraat 42, 1017 BM Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer