Cuban Workshops & Party with Luis, Melina & DJ Rafi!

Cuban Workshops & Party with Luis, Melina & DJ Rafi!

Vanaf 15,00 EUR

Locatie

Datum

14 Okt 2023 14:00 - 15 Okt 2023 02:00

Beschrijving

Saturday October 14th Luis Duarte, Melina Csike & DJ Rafi are organizing some inspiring Cuban dance workshops & an amazing dance party in Amsterdam!Top dance teachers Melina Csike & Luis Duarte will give you a:

- Workshop Son
- Workshop Timba
- Workshop Musicality

Workshop times are from 14.00 until 17.30 (exact times will follow)Workshop level suitable for intermediate level dancers or higher.In the evening we start with an energizing party workshop followed by the Cuban salsa party with DJs Rafi & Luis Duarte:

21:00-22:00 Solo Timba by Luis & Melina

22:00-02:00 Cuban Salsa Party with DJ Rafi & DJ Luis

The party and workshop will be in the mid-size area of CanDance Studios, which is cozier and has pleasant acoustics for the party!

Ticket types and availability.

The party has a capacity of approx. 210 dancers but for the afternoon workshops there is a limit of 15 leader and 15 follower tickets.

Workshop times are from 14.00 until 17.30, exact times will be published in the Facebook event: https://www.facebook.com/event...

All Afternoon Workshops ticket 50 euro (leader or follower)
All Afternoon Workshops ticket for couple 90 euro (leader & follower combo ticket)
All Afternoon Workshops ticket + party ws + party 60 euro (leader of follower)
All Afternoon Workshops ticket + party ws + party for couple 110 euro (leader & follower combo ticket)

Party workshop + Party ticket 20 euro
Party ticket 15 euro

No booking fees.

Locatie

CanDance Studios, Isolatorweg 28, 1014 AS Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek meer