Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Così fan tutte

event afgelopen

Così fan tutte

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

18 Feb 2018 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Een opera begeleid door het Codarts Classical Music Orchestra o.l.v. dirigent Walter Reiter over het gevaarlijke spel met de liefde.

Così fan tutte gaat over een weddenschap, waarbij Ferrando en Guglielmo uitgaan dat de trouw van hun verloofdes, de zusters Dorabella en Fiordiligi onvoorwaardelijk is. Hun vriend Don Alfonso beweert echter dat iedere vrouw wispelturig is en om dit te bewijzen gaat hij met de jongens een weddenschap aan om de proef op de som te nemen. Vermomd als Albanezen gaan Ferrando en Guglielmo tot het uiterste om elkaars verloofde te verleiden. Uiteindelijk gaan de zusters in op hun avances.

Così fan tutte (1790) laat Mozart horen op de top van zijn kunnen als operacomponist. De opera biedt een schat aan beroemde aria’s, duetten en kwartetten uitgevoerd door Codarts-talenten.


Dirigent Walter Reiter

Internationaal gerenommeerde barokviolist Walter Reiter (England) studeerde viool aan de Royal Academy of Music in Londen. Hij vervolgde zijn studie aan de University of Tel Aviv in Israël

bij Ramy Shevelov en in Duitsland bij Sandor Vegh. Na gewerkt te hebben in het Menuhin Festival Orchestra, het Jerusalem Symphony Orchestra en hedendaagse ensembles in Parijs, wijdde hij zich zes jaar lang aan de intensieve opleiding van getalenteerde kinderen aan het Rubin Conservatorium in Jeruzalem. Zijn liefde voor de muziek van de 17e en 18e eeuw bracht hem tot de studie van 'authentieke' uitvoeringspraktijken op historische instrumenten, sindsdien is dit zijn passie. Walter heeft diverse publicaties op zijn naam en is docent aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en het Trinity Laban Conservatoire in Londen.

Artistiek leider David Prins

David Prins (Nederland), studeerde cello en muziektheaterregie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als regie-assistent werkte hij o.a. samen met Harry Kupfer, Peter Mussbach, Gian-Carlo Del Monaco, Peter Sellars, Boris Pokrovski, Brigitte Fassbaender, Alfred Kirchner, Erik Vos en Pierre Audi. Zij werkten samen voor de Toneelgroep Baal, Opera Forum, De Nederlandse Opera, Opera Zuid, De Nationale Reisopera, Opera aan het Spui, Theater im Pfalzbau Ludwigshafen, The New Israeli Opera, Tel Aviv en de Staatsopera van Tatarstan.

Cast

Maris Pajuste (Fiordiligi), Karin Timmerman (Fiordiligi), Elina Charalambous (Dorabella),

Olivia Bandler- Llewellyn (Dorabella), Jorge Elipe Marco (Ferrando), Jouke Wijmenga

(Gugliemo), Marleen van Os (Despina), Lilian Tong (Despina) en Hessel Vredeveldt (Don Alfonso).

Locatie

LP2 in Las Palmas, Wilhelminakade 326, 3072 AR Rotterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer