Concert met koperensemble, slagwerk en orgel / harmonium

event afgelopen

Concert met koperensemble, slagwerk en orgel / harmonium

Locatie

Datum

14 Mei 2022 16:00 - 17:15

Beschrijving

Bekende en minder bekende klassieke muziekstukken worden letterlijk nieuw leven in geblazen door het Sweelinck Koperkwintet.
Een veelzijdig programma zal de aanwezigen meenemen in uitbundige vreugde waarbij alle instrumenten meedoen, langs ingetogen solowerken en fijnzinnig zingende blazers. De muziek komt van grote componisten zoals Bruckner, Bach, Wagner en Praetorius., deels in bewerkingen door de muzikanten zelf. 
En er is meer: het ensemble zal ook een gloednieuwe compositie in première brengen! In opdracht van de stichting Bätz-Witte Conserts Kapelle heeft de Nederlands-Noorse componist Hans Blok een muziekstuk geschreven met een hoofdrol voor ons harmonium, samen met het koperkwintet. Het is een werk geworden met invloeden van Tibetaanse volksmuziek, met imitaties van traditionele instrumenten als de sheng en waarin de trombone klinkt als een zingende monnik. Kortom een stuk wat ons in volstrekt nieuwe sferen zal brengen. 
Dat is ook wat het hele programma belooft te doen, en wat de jonge muzikanten graag willen: ons hart en hoofd raken met mooie muziek. Kom luisteren en beleef het met ons mee! 

Organisator

Locatie

Hervormde Kerk Kapelle Hervormde Kerk Kapelle, Kerkplein 4, 4421 AB Kapelle

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.