Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

CLUB VOYEUR - Canvas NYE Spektakel (UITVERKOCHT)

event afgelopen

CLUB VOYEUR - Canvas NYE Spektakel (UITVERKOCHT)

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

31 Dec 2015 22:00 - 01 Jan 2016 04:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Gluur, bespied of sta openlijk te kijken. We halen dit jaar weer alles uit de kast voor een visueel spektakel dat je cortex doet ontploffen.

Wanneer de klok 2016 slaat, zorgt Amsterdam voor een schouwspel van gillende keukenmeiden en Chinees siervuurwerk. Vind een plek op één van onze 3 dakterrassen of bespaar je trommelvliezen een beroerte en proost binnen op tweeduizend-sweet-sixteen met 360° uitzicht.

Met zo’n oogstrelend programma wil het oor ook wat! Onze residents Max Abysmal, Philou Louzolo en Tim Jules trekken alle registers open in Canvas en het gelegenheidscollectief CLUB HARDER zorgt voor vertier en gezelligheid in Petit Canvas.

LINE-UP
◇ Max Abysmal (Canvas, NL)
◇ Philou Louzolo (Canvas, NL)
◇ Tim Jules (Canvas, NL)
◇ Club HARDER (van goed tot fout, van harder tot hardst)

PERFORMANCES
By the one and only Non De Gêne crew.

TICKETS
De voorverkoop is reeds uitverkocht. Aan de deur zal een beperkt aantal tickets worden verkocht, wees er vroeg bij!

LOCATIE
Wibautstraat 150, 7e verdieping ◇ metro 51, 53 of 54 tot “Wibautstraat”

Organisator

Locatie

Canvasopde7e, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer