Charizard gx waarde - Controleer en koopen kaarten

Charizard gx waarde - Controleer en koopen kaarten

Tickets vanaf 6,61 EUR

Beschrijving

TypeFire
SetHidden Fates
SeriesSun & Moon series
SupertypePokémon
ZeldzaamheidRare Holo GX
Artiestaky CG Works
Kopen?Kopen nu Charizard-GX Kaarten


Charizard-GX is een krachtige Pokemon kaart uit de Hidden Fates set. We tonen de huidige marktprijs elke keer als je onze site bezoekt, dus pak de jouwe voordat het te laat is!


Referentieprijs:Laatst bijgewerkt 2022/09/04 bij Cardmarket

PRIJSTREND6.61 €7 DAGEN GEMIDDELDE7.51 €30 DAGEN GEMIDDELDE7.73 €

Organisator

Pikazon is een gerenommeerde online Pokemon-kaartbestemming in Nederland. We hebben een collectie van meer dan 15.000 kaarten en we werken onze voorraad regelmatig bij om ervoor te zorgen dat je de zeldzaamste en meest waardevolle kaarten kunt vinden. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, Pikazon heeft voor elk wat wils. Zoek en koop vandaag nog jouw favoriete kaart op Pikazon.nl!

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.