skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Champagne in de Kerstsferen: Jérôme's Champagne Proeverij

event afgelopen

Champagne in de Kerstsferen: Jérôme's Champagne Proeverij

Vanaf 20,00 EUR

Locatie

Datum

25 Nov 2017 16:00 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

English below. SUPER SPECIAL DISCOUNT 50% korting

Beginnen de feestdagen ook al bij jou te kriebelen? Kom "Bubbelen tussen de Ballen en Bomen"

Deze editie van de Jérôme's Champagne Proeverij vindt plaats op dé locatie om in de sfeer te komen. De Intratuin Amsterdam heeft de kerstmarkt opgebouwd.

Ervaar de beste Champagne's van kleine gepassioneerde Champagneboeren, geselecteerd door Jérôme. Heerlijke glazen Champagne worden begeleid door uitgebalanceerde hapjes voor een optimale beleving.

Jérôme (Champagnecoach, -expert en -vlogger) vertelt je op een luchtige informele manier over het Champagneproces, de Champagnehuizen en de keuzes van de boeren.

Sinds 2009 importeren wij onze eigen Champagnes, sinds 2016 professioneel. Bij ons betaal je voor de kwaliteit, liefde en vakmanschap ipv de marketing!

Je kunt je eigen favorieten bestellen, zodat je gegarandeerd de feestdagen doorkomt met top Champagne.

Wat anderen zeggen over Jérôme's Champagne Proeverij:

Wendy: "Gezellig en een mooie uitleg gekregen over de verschillen in Champagne. Leuk als je zo veel liefde hebt voor je vak. En speurt naar de beste Champagne voor je klanten".

Bianca: "Op een ongedwongen, gezellige en eigen wijze en persoonlijke touch over de Champagne boeren leert Jeroen je de in's en out's over ECHTE Champagne en je krijgt ook nog eens de gelegenheid om te proeven welke Champagne bij JOU past". Een aanrader!

Tickets € 40,- incl champagne en luxe wijn-spijs hapjes.


ENGLISH
Best Champagne tasting of Amsterdam.

Enjoy our high ranked tasting in Christmas athmophere of the Intratuin Amsterdam.

Experience the best Champagne of passionated small Champagnefarmers, selected by Jérôme. Delicious glass accompanied by balanced snacks for an optimal experience.

Jérôme (Champagne Coach, expert and vlogger) tells you at a light-hearted informal way about the Champagneprocess, the Champagnehouses and the choices of the farmers.

Since 2009 we import our own Champagnes, professionally since 2016. Instead of paying for marketing you will experience what happens if your paying for quality, craftsmanship and love.

After the event you can buy your favorite Champagne.

What others say about Jérôme's Champagne Tasting:

Wendy: "Cozy and a great explanation of the differences in Champagne. So nice when you have so much love for your profession and seek the best Champagne for your customers."

Bianca: "At a casual, cozy manner with a personal touch of the Champagne farmers, Jeroen teaches you the in's and out's of REAL Champagne and you also get the opportunity to taste the Champagne suits YOU." Recommeded!

Organisator

Wij selecteren en importeren onze champagne direct van de boer. Top kwaliteit champagne die met veel liefde en vakmanschap wordt gemaakt. Via onze webshop kun je onze prachtige champagnes kopen en we organiseren gezellige proeverijen in Amsterdam.

Locatie

Intratuin Amsterdam, Nobelweg 10, 1097 AR Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer