Can Albania surprise you? Tirana, Youth and Europe

event afgelopen

Can Albania surprise you? Tirana, Youth and Europe

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

08 Nov 2019 17:00 - 19:00

Beschrijving

From civil society activist to young Mayor of Tirana (the capital of Albania), Erion Veliaj has had an unusual political career full of surprises and challenges.

Albania is a small country in the Balkans with only 2,8 million people and the most youthful capital in Europe. Isolated for decades under a ferocious communist dictatorship the country has undergone a dramatic transformation since 1990. Yet prejudices and outdated perceptions about Albania are still strong outside. Its capital, Tirana, is today a pioneer in innovative & sustainable city planning, with 105,408 trees planted last year. It is aiming to be one of the most attractive cities for young people in the region with new parks, playgrounds, nurseries, schools and pedestrian spaces, pulling the country towards the EU.

How to make a city more attractive for children with limited resources for children? Is Albania ready to begin EU accession talks? Is this a country where adventurous young Europeans should spend holidays?

If you are interested to learn more about a fascinating country, please come to our debate with the mayor of Tirana.

When? Friday 8th of November from 17:00-19:00

Where? Amsterdam Roeterseilandcampus Room REC A2.08

Locatie

Roeterseilandcampus Room REC A2.08, Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.