Buitenbioscoop "The Peanut Butter Falcon"

Buitenbioscoop "The Peanut Butter Falcon"

Locatie

Datum

03 Sep 2022 18:00 - 23:30

Beschrijving

Buitenbioscoop bij Vroeg

The Peanut Butter Falcon

Zaterdag 3 september

Terrein open: 18:00 uur

Start film: 21:00 uur

Restaurant Vroeg organiseert een buitenbioscoop avond op het terrein naast het bunkerpad. Een heerlijke nazomeravond met streetfood (ook vegetarische opties), bier en wijn en natuurlijk een film die je gezien moet hebben.

The Peanut Butter Falcon is een avonturenfilm van Tyler Nilson en Michael Schwartz. Met o.a. Zack Gottsagen, Shia LaBeouf, Dakota Johnson en John Hawkes.

De 22-jarige Zak (Zack Gottsagen) heeft het syndroom van Down. Hij is door omstandigheden terechtgekomen in een bejaardeninstelling in North Carolina waar hij zijn kamer deelt met de nog immer kwieke grijsaard Carl (Bruce Dern). Zak wordt hier gillend gek, en zijn ontsnapping door het stalen raamwerk oogt dan ook als een geestige hergeboorte. De ietwat gezette wijsneus, die zich met zeep heeft ingesmeerd, wurmt zich door de spijlen. Vervolgens belandt hij op het gras, waar hij het op een rennen zet, op naar de wijde, onontgonnen wereld. En op weg naar zijn held: de showworstelaar Salt Water Redneck. Zak bezit al jaren een VHS-tape van deze man die naar verluidt kilometers verderop een worstelacademie bestiert.

Onderweg om zijn droom te verwezenlijken sluit hij een verrassende vriendschap met een ruige visser (LaBeouf)

De ontwapenende Gottsagen en erg goed spelende LaBeouf hebben een fijne chemie samen en geven de film een hoge sympathiefactor. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke nazomer filmavond in de openlucht.

Koop nu uw kaarten in de voorverkoop vanaf € 14,50, kaarten aan de kassa zijn € 19,50 p.p. (excl service kosten ticket)

Reserveer Vroeg!!


Organisator

Locatie

Restaurant Vroeg Restaurant Vroeg, Achterdijk 1, 3981 HA Bunnik

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.