skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Buitenbioscoop "The hundred-foot journey"

event afgelopen

Buitenbioscoop "The hundred-foot journey"

Vanaf 14,50 EUR

Locatie

Datum

02 Sep 2023 18:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Beschrijving

Buitenbioscoop bij Vroeg

The Hundred-Foot Journey

Zaterdag 2 september

Terrein open: 18:00 uur

Start film: 21:00 uur

Restaurant Vroeg organiseert een buitenbioscoop avond op het terrein naast het bunkerpad. Een heerlijke nazomeravond met streetfood (ook vegetarische opties), bier en wijn en natuurlijk een film die je gezien moet hebben.

The Hundred-Foot Journey is een Amerikaanse film uit 2014, geregisseerd door Lasse Hallström en geproduceerd door Steven Spielberg en Oprah Winfrey. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Richard C. Morais.

De film vertelt het verhaal van een Indiase familie, de Kadam's, die na een tragische gebeurtenis hun thuisland verlaten en zich vestigen in het rustige dorpje Saint-Antonin-Noble-Val in Zuid-Frankrijk. De vader, Papa Kadam, besluit daar een Indiaas restaurant te openen, tegenover een Michelin-sterrenrestaurant gerund door Madame Mallory (gespeeld door Helen Mirren).

Deze onverwachte concurrentie leidt tot een culinaire oorlog tussen de twee restaurants, die uiteindelijk uitmondt in een vriendschap tussen de Kadam's en Madame Mallory, die ontdekt dat de jongste zoon van de Kadam's, Hassan, een getalenteerde chef-kok is. Met de hulp van Madame Mallory en haar connecties in de culinaire wereld, krijgt Hassan de kans om zijn vaardigheden te ontwikkelen en te strijden voor een prestigieuze prijs.

De film werd goed ontvangen door critici en het publiek en werd geprezen om zijn warmte, humor en visuele pracht. Het sterke acteerwerk van de cast, met name van Helen Mirren en de jonge acteur Manish Dayal als Hassan, werd ook geprezen. The Hundred-Foot Journey is een hartverwarmende film die zowel een lust voor het oog als een feest voor de smaakpapillen is.

Kortom een heerlijke zomeravondfilm die je beslist gezien moet hebben!

Koop nu uw kaarten in de voorverkoop vanaf € 14,50, kaarten aan de kassa zijn € 19,50 p.p. (excl service kosten ticket)

Reserveer Vroeg!!

Gekochte tickets zijn na 25 augustus niet meer restitueerbaar.


Organisator

Locatie

Restaurant Vroeg, Achterdijk 1, 3981 HA Bunnik

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer