Overslaan naar hoofdinhoud

Buitenbioscoop "Monsieur Chocolat"

Buitenbioscoop "Monsieur Chocolat"

Vanaf 16,50 EUR

Locatie

Datum

31 Aug 2024 18:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Buitenbioscoop bij Vroeg

Monsieur Chocolat

Zaterdag 31 augustus

Terrein open: 18:00 uur

Start film: 21:00 uur

Restaurant Vroeg organiseert een buitenbioscoop avond op het terrein naast het bunkerpad. Een heerlijke nazomeravond met streetfood (ook vegetarische opties), bier en wijn en natuurlijk een film die je gezien moet hebben.

"Monsieur Chocolat" is een ontroerend en meeslepend drama dat zich afspeelt in het Parijs van de Belle Époque. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Rafael Padilla, beter bekend als Chocolat, de eerste zwarte circusartiest in Frankrijk.

De film volgt het leven van Chocolat, gespeeld door Omar Sy, die als voormalige slaaf een carrière opbouwt in het circus. Zijn talent en charisma brengen hem samen met de clown Footit, vertolkt door James Thiérrée. Hun innovatieve duo-act wordt al snel een groot succes, en Chocolat stijgt naar het hoogtepunt van roem en welvaart.

Echter, terwijl hij geniet van zijn nieuwe status, wordt hij geconfronteerd met racisme en discriminatie, zowel in zijn professionele als persoonlijke leven. "Monsieur Chocolat" toont op indringende wijze de uitdagingen en innerlijke strijd van een man die probeert zichzelf te blijven in een samenleving die hem vaak niet accepteert.

Deze film is niet alleen een visueel spektakel met prachtige kostuums en decors, maar ook een diepgaande reflectie op thema's als ras, identiteit en veerkracht. Wij nodigen u van harte uit om dit indrukwekkende verhaal met ons te beleven.

Kortom een prachtige zomeravondfilm die je beslist gezien moet hebben!

Koop nu uw kaarten in de voorverkoop vanaf € 16,50, kaarten aan de kassa zijn € 19,50 p.p. (excl service kosten ticket)

Reserveer Vroeg!!

Gekochte tickets zijn na 21 augustus niet meer restitueerbaar.


Organisator

Locatie

Restaurant Vroeg, Achterdijk 1, 3981 HA Bunnik

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Shortcuts

Hot events

Nearby events

Begivenheder af samme kind

Ontdek meer