Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

BREAKIN' EVEN w/ Inkswel (AUS), Lexis (CAN) & Frankie Needles (NL)

event afgelopen

BREAKIN' EVEN w/ Inkswel (AUS), Lexis (CAN) & Frankie Needles (NL)

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

04 Sep 2015 23:00 - 05 Sep 2015 04:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

BREAKIN EVEN viert de artiesten, de muziek en de vibe van het Londense platenlabel Barely Breaking Even. In de afgelopen 20 jaar werkte het label met artiesten als J Dilla, will.i.am, Gilles Peterson en Dimitri From Paris.

LINE-UP
◇ Inkswel
De boogie/house sound van Inkswel is Amsterdam niet onbekend! Voor de van origine Australische DJ en producer zijn steden als Londen en Amsterdam evengoed zijn thuisbasis als Melbourne en Adelaide. Hij is ook nog eens verdomd goed met een drumcomputer.
◆ https://soundcloud.com/inkswel

◇ Lexis (Music Is My Sanctuary)
Vind maar eens een DJ die veelzijdiger is dan Lexis. Deze muziek- en vinyljunk graaft altijd naar vergeten schatten en de klassiekers van morgen. In 2007 richtte hij ook nog eens Music Is My Sanctuary op - nu uitgegroeid tot één van de beste independent websites voor muziekliefhebbers.

◇ Frankie Needles
Frankie Needles' roots liggen in het Limburgse Sittard, maar hij is al zo'n tien jaar achter de decks van Amsterdamse clubs te vinden. Hij laat zijn naald over de meest diverse platen glijden en combineert zijn liefde voor 'blaosmeziek' met funky beats en 24-karaats grooves.

TICKETS
vvk €8 ◇ deur €10 voor 00:30 ◇ €12 erna
◇ http://bit.ly/1JVEeFT

LOCATIE
Wibautstraat 150, 7e verdieping ◇ metro 51, 53 of 54 tot “Wibautstraat”

www.canvas7.nl
www.musicismysanctuary.com
www.bbemusic.com

Organisator

Locatie

Canvasopde7e, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer