Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

BREAKFAST CLUB - NIEUWJAARSONTBIJT

event afgelopen

BREAKFAST CLUB - NIEUWJAARSONTBIJT

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

01 Jan 2016 07:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

BREAKFAST CLUB - NIEUWJAARSONTBIJT

Helena Hauff
Mike Servito
XDB
Eli Verveine
Ivano Tetelepta - live
BFC residents

Tickets // http://bit.ly/BFC_tickets
------------------------------------------------------------------------------------

Traditiegetrouw verzorgt Breakfast Club op 1 januari de ultieme start van het jaar met een line up om je vingers bij af te likken. Dit jaar doen we het op een wel heel speciale locatie: Old School. Met het oude schoolgebouw vol gangen, trappen en meerdere zalen hebben we de ideale plek gevonden voor ons nieuwjaarsfestijn.

Niemand minder dan Helena Hauff komt op bezoek. Met een voorliefde voor donkere muziek weet ze dansvloeren te bezweren met die eigenzinnige Hauff sound: een mix van acid, electro en spacy synth pop. De uit New York afkomstige Mike Servito neemt het stokje over zoals alleen hij dat kan en hij zal met chirurgische precisie de zaal aan gort draaien. XDB is er ook weer bij en dat is niet zonder reden. De ware mixmaster gaat net als 2 jaar terug met de meest obscure house en electro platen een onvergetelijke set neerzetten.

In de tweede zaal legt de Zwitserse Eli Verveine haar diepe groovers op en doordansen zal hier de enige optie zijn. Aan haar zijde staat Nederlands talent Ivano Tetelepta, die met zijn eigenzinnige house sound een live set ten gehore brengt zoals je die bij Breakfast Club gewend bent. Eerder al bewees hij zich als het hoogtepunt van de dag.

De BFC-residents zorgen voor de muzikale omlijsting zoals je dat van ze mag verwachten. Tel hier loepzuiver Funktion-One geluid en het fijnste feestvolk van Amsterdam bij op en je weet dat je 2 januari vrij moet nemen. Old School op de eerste dag van het nieuwe jaar dus, lets go!

Breakfast Club Nieuwjaarsontbijt
Vrijdag 1 januari, 07:00-17:00 uur
Oldschool Amsterdam
Tickets 23 euro // http://bit.ly/BFC_tickets

Organisator

Locatie

Oldschool Amsterdam, Gaasterlandstraat 3-5, 1079 RH Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer