Brain Impact Training

25 Jun 2020 18:00 - 09 Jul 2020 21:15

Tickets 195,00 EUR

Geen tickets beschikbaar
Ga met vrienden

Hoe graag je rationeel ook wilt veranderen, je hersenen kunnen je (onbewust) behoorlijk tegenwerken. In deze Brain Impact training word je meegenomen in de wondere werking van het brein en laat Ayca Szapora je de trucjes zien die jouw hersenen met je uithalen.

Ayca is expert op dit gebied. Zij studeerde af op hoe creativiteit werkt in het brein, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt. Op interactieve en humoristische wijze belicht zij hoe verandering werkt in ons brein en hoe je dat brein een handje kunt helpen.

De BRAIN IMPACT TRAINING bestaat uit

  • 3 ONLINE GROEPSTRAININGEN
    Donderdag 25 juni 20.00 - 21.15 uur: Verandering
    Donderdag 2 juli 20.00 - 21.15 uur: Communicatie
    Donderdag 9 juli 20.00 - 21.15 uur: Boost your Brain!
  • 2 INDIVIDUELE GESPREKKEN
    Na de online groepstraining plannen we de twee online individuele gesprekken van 30 minuten in. Tevens is er tijdens het traject de mogelijkheid om vragen te stellen per e-mail.

Prijs: € 195,- (incl. 21% btw)

Community

Trainer, neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelfrealisatie coach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean Six Sigma.

Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt. Met haar brede expertise kan ze snel de vinger op de zere plek leggen en organisaties en individuen ondersteunen op meerdere niveaus in hun veranderingsproces.

Sociaal

Geen tickets beschikbaar