Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Boswandeling Fandag

event afgelopen

Boswandeling Fandag

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

01 Sep 2018 14:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving


Na 20 jaar Boswandeling wordt het tijd om voor onze trouwe fans wat terug te doen. Daarom organiseert Boswandeling op 1 september 2018 een Boswandeling Fandag.

Met een line-up die bestaat uit Henk Dissel, Tim Douwsma en Dominic graat kan het niet anders dan dat het een groot feest wordt.

Maar een Boswandeling Fandag is geen Fandag zonder alle Boswandeling lekkernijen en gadgets welke de afgelopen jaren voorbij zijn gekomen. Maak je persoonlijke Boswandeling fles of proef een van de vele recepten.

Er zijn voor dit event 1.000 tickets beschikbaar. OP=OP en er zal geen mogelijkheid zijn om zonder ticket naar binnen te kunnen. Wees er dus op tijd bij en download je ticket snel.

Houd voor de complete programmering onze social media in de gaten en nodig al je vrienden uit.

Samen gaan we er een groot feest van maken.

VERGEET NIET JE TICKET MEE TE NEMEN! DEZE ZAL GESCAND WORDEN!

Organisator

Locatie

Café Philip Café Philip, Heuvel 38, 5038 CP Tilburg

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer