Boozy Boat Tour: The Hague Edition

event afgelopen

Boozy Boat Tour: The Hague Edition

Tickets vanaf 25,00 EUR

Locatie

Datum

06 Jun 2020 15:00 - 16:30

Tags

Beschrijving

Save the Date! 

Boozy Boat Tour : Hague Edition 

Saturday June 6th 15:00hr (90 min cruise!)
What's Included in my ticket?
☆ 1.5 hours cruising through The Hague's beauitiful canals
☆ Complimentary Welcome drink: Fresh Pink Sangria (Yum!) OR 1 Beer ( but you can bring as much as you like)
☆ Chips and soft drinks
-----------This tour is perfect for :☆ Expats and Dutchies alike------------☆ Don't be late! The boat will depart at 1300 sharp!
Pick-up and Drop-off location Mauritskade – next to Hilton Hotel The Hague.
What should I bring?+ BYOB: Bring your own beer/alcohol!
+ Hang out with us after as we walk to O'Casey's to keep the party going!
To be sure everyone is comfortable and has enough space we won't be able to squeeze in extra people so make sure you book early. RSVP does not count as a reservation. Tickets must be purchased in advance. Must be18+

Organisator

The Hague Events! A collective looking to bring people together!

Locatie

Mauritskade dock – next to Hilton Hotel The Hague Mauritskade dock – next to Hilton Hotel The Hague, Mauritskade, 2514 Den Haag

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.