Bootcamp XL, Ervaar hoe leuk Bootcamp is?

03 Jun 2018 11:00 - 14:30

Dobbeplas, Oudeweg 75, 2631 PB Nootdorp

Bootcamp is bij iedereen bekend. Maar lang niet iedereen kan erover meepraten en beoefend deze vorm van bewegen. Misschien twijfel je al een tijdje of bootcamp bij jou past. Misschien heb je wel vooroordelen en zie je een instructeur voor je die een legeroutfit draagt en naar iedereen schreeuwt dat ze nog 30 push-ups moeten doen!

Bootcamp is ontzettend leuk en als je iedere week op deze manier beweegt kan je er ook nog goede resultaten mee halen. We geven je 5 redenen om te starten of om zondag 3 juni vrijblijvend een keer mee te doen;

1. VOLLEDIGE BEWEGINGSVRIJHEID

Waar je binnen bij ons sportcentrum een apparaat een beweging voor jou bepaald heb je bij bootcamp volledige bewegingsvrijheid. Je spieren moeten al het werk zelf doen.

Bij bootcamp heb je altijd een full body workout. Je traint dus altijd het hele lichaam met alles wat je onderweg tegenkomt of met behulp van kleine materialen.

Een bootcamptraining is nooit saai. Een goede instructeur zoals ik kan oneindig veel variaties verzinnen en jou motiveren om net je grens over te gaan.

2. SPORTEN IN GROEPSVERBAND

Bootcamp is een vorm van trainen in groepsverband.

Door in een groep te sporten raak je extra gemotiveerd, je wilt minder snel opgeven, je krijgt een gevoel van teamspirit en wilt iedere training met z’n allen die eindstreep halen. Daarnaast kan je je sociale contacten onderhouden en train je met vrouwen/mannen die hetzelfde doel voor ogen hebben als jij hebt.

3. VASTE TRAININGSMOMENTEN IN DE WEEK

We gebruiken weer het voorbeeld van binnen sporten. De Viergang hanteert ruime openingstijden. Groepslessen die meerdere keren per week terugkomen op het rooster.

Bijvoorbeeld iedere maandag, woensdag. Weg is je keuze om te gaan wanneer je wilt. Deze 2 dagen zijn jouw vaste trainingsmomenten in de week. Er loert geen gevaar om de hoek van uitstellen: “Ik ga morgen wel naar de zumba.” “Vanavond heb ik echt geen puf, morgenavond maak ik echt tijd om te gaan fitnessen.”

Vaste trainingsmomenten zijn dus een heel groot bijkomend voordeel. Zeker als jij moeite hebt om jezelf ertoe te zetten daadwerkelijk te gaan sporten. Ben je lid van ons bootcamp club dan weet je welke dagen je kan gaan sporten. PUNT 😉

4. VOOR IEDEREEN GESCHIKT

Ik weet zeker dat jij vaak heb gedacht:

  • “Bootcamp is niets voor mij.”
  • “Bootcamp is alleen maar voor fitte, jonge mensen.”
  • “Bootcamp is veel te zwaar.”
  • “Bootcampen? Dat kan ik niet.”

Oke…leuk al die twijfels, maar heb je het ook daadwerkelijk wel eens geprobeerd? Heb je wel eens een proefles meegedaan? Daarna mag je er een mening over vormen. Eerder niet.

Wij kunnen je namelijk vertellen dat bootcamp voor iedereen geschikt is. Jong, oud, dik of dun. Het maakt niet uit. Ook als je last hebt van blessures kan een instructeur altijd een optie voor jou aangeven bij een bepaalde oefeningen. Zo doe je deze oefening net even wat lichter, zodat de blessure waar jij last van hebt minder zwaar wordt belast.

We willen hiermee aangeven dat er altijd opties, variaties en mogelijkheden zijn voor ieder type.

5. BOOTCAMP IS ZOVEEL MEER DAN ALLEEN SPORTEN

Het is het hebben van een stok achter de deur, persoonlijke begeleiding en gemotiveerd worden voor, tijdens en na de training. Een uurtje sporten is super maar een gezonde levensstijl creëren is vele malen waardevoller. Dat is waar wij ons op focussen. Kom je een keer niet tijdens een training? Wij bellen je op en motiveren je om wel te komen.

Besef dus goed dat jij het voor jezelf doet. Gooi die onzekerheid overboord en stap die drempel over. Maak een afspraak, kom zondag 3 juni. Zet vandaag je eerste stap naar een gezonde levensstijl! Meld je aan, zodat ik weet dat je komt.

We verzamelen voor het Restaurant Buytenhout tussen 9:30 uur-10:45 uur ben je welkom.

Tot zondag

Angelo


Deelnemer Bootcamp XL

Niet Beschikbaar