Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Bondage for pervs (Semenawa)

event afgelopen

Bondage for pervs (Semenawa)

Vanaf 75,00 EUR

Locatie

Datum

10 Nov 2018 14:30 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Dit is een "Party-Workshop". Dat bekent dat jullie kaartjes je niet alleen van de workshop laten genieten maar je kunt allebei in één keer door met de dingen die je net geleerd hebt in een "The Meantime" playparty (beide zijn in de prijs van de kaartjes opgenomen)

de prijs is per (gelegenheids)koppel!!

De workshop is vooral gericht op beginners maar kan voor als ook voor meer gevorderden interessant zijn die zich voor Semenawa interesseren.

Want als gezegd semenawa gaat over heel simpele bondages die snel aan te brengen zijn en die kwa vorm en positie van lichaam ook ruwer spel toestaan

Meer info op onze site: Kinkinfo

Voorwaarden voor deze workshop zijn:

 • een knoop partner is natuurlijk wel ècht iets dat nodig is. Daarom doen we deze workshops in principe alleen voor koppels. Dat kunnen ook oefenkoppels zijn die het OK vinden om ook wat verder te gaan in hun spel of gelegenheidskoppels die beiden geïntersseerd zijn.
 • Neem per koppel je eigen touw mee: minimaal 4 stuks van 8 meter (als je -nog- geen rope hebt laat het ons dan ruim tevoren weten, dan kunnen we kijken of we er eeen mouw aan kunnen passen)
 • Als je wilt, neem dan ook een eigen blinddoek mee.

De workshop begint om 14:30 uur en duurt zo'n 2,5-3 uur. Rond 17:00u beginnen de eerste mensen binnen te druppelen. Wij verwachten rond die tijd nog wat te oefenen en vragen af te ronden.

Organisator

Locatie

Eagle Amsterdam Eagle Amsterdam, Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer