Bondage for pervs (Semenawa)

10 Nov 2018 14:30 - 17:30

Eagle Amsterdam, Warmoesstraat 90, 1012 JH Amsterdam

Dit is een "Party-Workshop". Dat bekent dat jullie kaartjes je niet alleen van de workshop laten genieten maar je kunt allebei in één keer door met de dingen die je net geleerd hebt in een "The Meantime" playparty (beide zijn in de prijs van de kaartjes opgenomen)

de prijs is per (gelegenheids)koppel!!

De workshop is vooral gericht op beginners maar kan voor als ook voor meer gevorderden interessant zijn die zich voor Semenawa interesseren.

Want als gezegd semenawa gaat over heel simpele bondages die snel aan te brengen zijn en die kwa vorm en positie van lichaam ook ruwer spel toestaan

Meer info op onze site: Kinkinfo

Voorwaarden voor deze workshop zijn:

  • een knoop partner is natuurlijk wel ècht iets dat nodig is. Daarom doen we deze workshops in principe alleen voor koppels. Dat kunnen ook oefenkoppels zijn die het OK vinden om ook wat verder te gaan in hun spel of gelegenheidskoppels die beiden geïntersseerd zijn.
  • Neem per koppel je eigen touw mee: minimaal 4 stuks van 8 meter (als je -nog- geen rope hebt laat het ons dan ruim tevoren weten, dan kunnen we kijken of we er eeen mouw aan kunnen passen)
  • Als je wilt, neem dan ook een eigen blinddoek mee.

De workshop begint om 14:30 uur en duurt zo'n 2,5-3 uur. Rond 17:00u beginnen de eerste mensen binnen te druppelen. Wij verwachten rond die tijd nog wat te oefenen en vragen af te ronden.

Betaald ticketWorkshop en Playparty

Niet Beschikbaar