Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

BOLLYWOOD RENDEZVOUS

event afgelopen

BOLLYWOOD RENDEZVOUS

Vanaf 7,50 EUR

Locatie

Datum

20 Nov 2015 20:00 - 21 Nov 2015 03:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Beeld & geluid komen samen in een filmische clubnacht

In samenwerking met Cinema & Beats organiseren wij in oktober en in november twee bijzondere clubnachten waar film en muziek samenkomen.

VRIJDAG 20 NOVEMBER
BOLLYWOOD RENDEVOUS
De film: The Second Best Exotic Marigold Hotel
Aanvang: 20:00 (tot 03:00)
Online tickets: € 7,50

Een flamboyante feestavond geïnspireerd door het aanstekelijk vrolijke karakter van de Bollywood lifestyle, dans, muziek en natuurlijk de films. De happening wordt geopend met The Second Best Exotic Marigold Hotel, een perfecte “Hinglish movie” gecentreerd rond een Fawlty Towers achtig chaotisch hotel en haar kleurrijke gasten en personeel waarin Hollywood en Bollywood op zijn best samenkomen. Met een line-up van Britse en Amerikaanse karakter-acteurs om van te smullen zoals Judi Dench, Richard Gere & Bill Nighy en daarnaast een innemende Indiase cast met Dev Patel (Slumdog Millionaire) aan het hoofd.
Na de film wordt de dansvloer spectaculair geopend door het 8 koppige gezelschap van de Shi-Rag Bollywood dansschool. En vervolgens zullen DJ Socrates, DJ Safri en VJ Nipskoy het feest met kruidige grooves & visuals tot diep in de nacht voortzetten. Denk daarbij aan opzwepende Bhangra en Chutney muziek, maar ook aan vintage Bollywood Funk & Disco, Sufi sounds, Indiaas gekruide Reggae, D&B en andere prikkelende crossovers. Laat je verrassen en geef je over aan Bollywood Rendez-vous!

Organisator

Locatie

Pllek, Tt. Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer