Overslaan naar hoofdinhoud

BOLIA Sample Sale

Weinig tickets over

BOLIA Sample Sale

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

29 Jun 2024 10:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

‎Stockverkoop in Zwijndrecht

We nodigen je hierbij uit voor de stockverkoop zaterdag 29 juni in Zwijndrecht. Alle designartikelen zijn de sterren van onze fotoshoots, retourartikelen of showroommeubels uit de winkel en deze dag krijg je tot 75% korting op alle getoonde banken, fauteuils, salontafels, eetkamermeubels en nog veel meer.‎


Tickets

Je hebt een ticket nodig om binnen te komen, en die kun je gratis krijgen. Het ticket is de hele dag geldig en we vullen de hele dag door aan met nieuwe ontwerpen.

Er kan wat wachttijd zijn bij de deur, maar we beloven dat er volop prachtige ontwerpen zijn voor iedereen die langskomt!

Wanneer en waar

Zaterdag 29 juin van 10.00 -18.00 uur

Merwedeweg 10
3336 LG Zwijndrecht

Organisator

Locatie

Merwedeweg 10, 3336 LG Zwijndrecht

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Shortcuts

Hot events

Nearby events

Begivenheder af samme kind

Ontdek meer