Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Boeken in de Hallen: BOB enzo

event afgelopen

Boeken in de Hallen: BOB enzo

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

15 Nov 2015 10:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Op 15 november wordt tijdens de Week van het Oude Boek in de Hallen (voormalige tramremise achter de Ten Katemarkt) de antiquarenbeurs van de BOB gehouden. In de passage staan ca. 40 stands met boekhandelaren uit Nederland en België.
Deelnemende boekhandelaren o.a.:

Joot, Henk v.d. Burg, De Vries en Berger, Boekenpost, Serendipity, Lont, Tofino, Antiquariaat Herman, Allbooks, Leest, Smit en Bos, Laarmans, Bagage, Jos Wijnhoven, De Hanze, Vincent Zwiggelaar, Snark, Alfa Haganum, Apollo Art Books, Krylja, Paul Bremmers, Hanny Kalf, Black Olive Press, Ed Wisseloo, De Toverberg, Ieder Kind een Eigen Boek, De Buitenkant, Lezers in Beeld, Historiën en Lexica, Opus 391, De Gomballenfabriek, Salamander.

Middag van het Oude Boek

Om 13.00 uur opent Michel de Vries in de Belcampo-zaal het Programma van het Oude Boek. Om 14.00 uur wordt de Best Beschreven Boekenprijs uitgereikt. Ter inleiding houden Perkamentus Antiquarius, een fervent bibliofiel die op zijn blog regelmatig vertelt over zijn boekenjacht, aanwinsten en verzameling (http://perkamentus.blogspot.nl/), Ewoud Sanders, historicus en liefhebber oude boeken en Erik Geleijns, curator oude boeken van het Museum Meermanno, een korte lezing. De beste en leukste beschrijving van een aan de vergetelheid ontrukt boek, ontvangt € 500 van De Bond van handelaren in Oude Boeken (BOB). Een deskundige jury, waarin o.a. Inger Leemans (hoogleraar cultuurgeschiedenis en directeur van de Graduate School of Humanities van de VU) en Lisa Kuitert (hoogleraar boekwetenschappen aan de UvA) zitting hebben, beoordeelt de inzendingen. De winnaar wordt op passende wijze gehuldigd. Voor de liefhebbers worden er na de prijsuitreiking afleveringen getoond van de komische Engelse serie over het antiquariaat Black Books.
Informatie voor de pers:
www.bestbeschrevenboeken.nl
www.weekvanhetoudeboek.nl
www.kantien.nl www.dezwijger.nl/boekenindehallen
Op Twitter: @heskannegieter #boekenmarktAmsterdam http://bit.ly/1xWoUQ6

Locatie

Local Goods Weekend Market, Hannie dankbaarpassage, 1053 Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer