Bloed voor Bloed

Bloed voor Bloed

Vanaf Gratis

Locatie

Meerdere tijdslots

3 juni 2023 - 4 juni 2023

Beschrijving

Bloed voor bloed is gebaseerd op verschillende Griekse tragedies. Hiervoor is de tekst van age ofrage van ITA gebruikt. Ook in bloed voor bloed gaan de personages lijdend door de tragedies: Ifigeneia in Aulis, Trojaanse vrouwen, Agamemnon, Rouw siert elektra en Orestes.

Deze tragedies volgen de geschiedenis van de Trojaanse oorlog. Elk van de vijf delen in bloed voor bloed beslaat een andere tragedie. Ons startpunt is koning Agamemnon die een prijs moet betalenom ten strijde te kunnen gaan. Zal hij gehoor geven aan het volk? Of is de prijs te hoog? Dat hij zal boeten voor zijn keuze staat vast. De haat en de wraak zal generaties dooretteren, het bloed zal vloeien en de wraak zal iedereen die haar pad kruist verteren. De trots van de personages zal worden gekrenkt, ze zullen verteerd worden door wraak, gek van verdriet, en hun woede zal razen over het toneel. Want bloed vraagt om bloed en moord vraagt om moord tot er niets meer is dan dood en verderf. Of moet het stoppen? U mag het zeggen…

Locatie

Huis van de Buurt Het Gebouw, Arubapad 2, 2315 VA Leiden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen
Shortcuts
Ontdek Meer