Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

BlockBrain Meetup #2

event afgelopen

BlockBrain Meetup #2

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Datum

20 Apr 2018 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Blockbrain

Meet up, keep up #2

Blockchain is de wereld aan het veranderen. Ben jij een early adapter of word je over 5 jaar een keer wakker? Blockbrain bundelt de krachten. Onze filosofie: Het geheel is meer dan de som der delen. Daarom, "Meet up, Keep up!"

Blockbrain is ontstaan uit een gemengde groep fanatics die voornamelijk via digitale kanalen alle ins and outs over blockchain en cryptocurrencies met elkaar deelt. Binnen deze groep vind je: ondernemers, daytraders, investeerders maar ook nieuwe fanatiekelingen. Blockbrain is een open avond voor iedereen waar het om één ding gaat: Het delen van kennis en het opdoen van nieuwe contacten.

Onze tweede editie zal in het teken staan van ICO's. Daarnaast is er een Q&A sessies met twee van onze sprekers uit de eerste editie: Koen de Wilt en Jaap Buurman

Voor meer info check: Blockbrain.amsterdam

Locatie

Van Diemenstraat 192, Amsterdam Van Diemenstraat 192, 1013 CP Amsterdam

Sprekers

Simone Rikmenspoel
Finding ICO gems
Koen de Wilt
Q&A session
Jaap Buurman
Q&A session

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer