Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Bladestock Knife & Gear Gathering 2018

event afgelopen

Bladestock Knife & Gear Gathering 2018

Vanaf 2,75 EUR

Locatie

Datum

29 Jun 2018 16:00 - 01 Jul 2018 17:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Bladestock is the European Weekend Midsummer Open Air Knife & Gear Gathering located in the middle of The Netherlands.

 • Open for all knife & gear enthusiasts.
 • Exhibition is on saturday & sunday from 9.00 - 17.00.
 • European Knifemakers will show and sell their handcrafted work.
 • Also European exhibitors with gear & production knives will attend.
 • Visitors can chose to camp. Plenty of room for your tent or tarp.
 • If you want to camp and stay the whole weekend, the exhibition/camping area is open from friday 16.00.
 • Saturday afternoon you have the opportunity to join the barbecue. Tickets must be purchased at least one week before the event starts.
 • You can bring your own refreshments and something to eat but you can also buy refreshments and something to eat on the exhibition/fair.

Once tickets are bought and paid for, we can not refund tickets when you can not make it to the event.

Please after getting your ticket(s) in your e-mail, print it. You will need it to show at the entrance of the event.

Your ticket is also your lottery ticket. On sunday at the end of the event, we will do a lottery. We have a lot of prices to win. So don't forget to bring your ticket. This will be your lottery ticket and grant your access to the event.

Please keep an eye on the website bladestock.eu for activities and list of exhibitors.

Organisator

European Knife & Gear Gathering Event

Locatie

Zwarte Veldje Zwarte Veldje, Vennenpad, 8072 Nunspeet

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer