Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Biodanza Festival Amsterdam ""TRIBAL GATERING""

event afgelopen

Biodanza Festival Amsterdam ""TRIBAL GATERING""

Vanaf 15,00 EUR

Locatie

Datum

08 Jul 2018 10:30 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

TRIBAL GATHERING
Eerste Biodanzafestival Amsterdam

8 juli 2018
Zin om te dansen? Andere mensen ontmoeten die ook zin hebben? Welkom op het eerste Biodanzafestival Amsterdam. Je kunt op deze dag kennismaken met biodanza, andere dansers ontmoeten en workshops volgen bij verschillende Amsterdamse biodanza facilitatoren.

Deze dag wordt georganiseerd door de Amsterdamse biodanzaleraren in samenwerking met het Mirror Centre waar al ruim 10 jaar wekelijks biodanzaworkshops worden aangeboden.

Dans voor leven
Ons hele leven zijn we meer of minder bewust bezig met te worden wie we zijn. Dit is een weg van integratie en ontwikkeling van onze identiteit. Precies wat de biodanzamethode als doel heeft. Muziek, beweging, ontmoeting met jezelf en anderen: alle biodanza-oefeningen zijn erop gericht dat de kwaliteiten die je in je hebt, tot uitdrukking mogen komen. Blokkades die je ervaart kunnen in de vele verschillende oefeningen oplossen. Door biodanza te beoefenen breng je balans in je leven, weet je wat echt belangrijk voor je is en kun je van daaruit keuzes maken.

Gathering
Sinds 2002 worden er in wekelijkse biodanzagroepen in Amsterdam lesgegeven. In de loop der jaren zijn er steeds meer biodanzafacilitatoren met groepen bij gekomen. Het festival is de gelegenheid om samen te komen en met elkaar te dansen. Samenkomen versterkt en verbindt. Het laat verschillen zien. Maar ook dat onder alle verschillen wij alle mensen zijn met vergelijkbare verlangens en moeilijkheden. Wanneer je in de ogen kijkt van een ander, wanneer er een hand naar je wordt uitgereikt, vallen verschillen weg en blijft samen menszijn over. Daarom spreekt een tribal gathering ons aan. Met al die unieke mensen, dansers en facilitatoren samen komen en het leven te vieren.

Wie komen er?
Alle biodancero’s uit Amsterdam en natuurlijk ook uit andere delen van het land zijn welkom. Ook mensen die willen kennismaken met biodanza. Voor hen is er een speciale beginnersworkshop in het eerste blok. De andere workshops zijn voor mensen met enige ervaring. Dus neem je vrienden die willen kennismaken gelijk mee. Dans samen de beginnersvivencia en stroom later door naar de meer verdiepende vivencia’s. Het festival is een heerlijke gelegenheid om eens les te krijgen van een andere docent en nieuwe mensen te ontmoeten in de dans.

Programma
Gedurende de dag kun je verschillende worshops en/of lezingen volgen. Er zijn drie tijdsblokken waarin je kan kiezen uit verschillende workshops of lezingen. Deze worden zoveel mogelijk gegeven door de Amsterdamse facilitatoren. Tijdens het eerste blok zal er een kennismakingsworkshop zijn voor beginners.

Naast de workshops is er tijd om te chillen. Bij mooi weer in de heerlijke binnentuin van het Mirror Centre. Als afsluiting van de dag is er een gezamenlijk vegetarisch diner.

Praktische informatie
Datum: 8 juli 2018
Tijden: 10.30 - 19.00 uur
Locatie: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam
Prijs: € 55,- inclusief gehele dag thee en vegetarisch diner bij betaling en aanmelding vóór 1 mei 2018.
€ 55,- zonder diner , beperkt aantal dinerbonnen voor € 10,
€ 15,- alleen beginnersworkshop

Contact
Biodanzafacilitatoren Els Boon en Mariette Reitsma kunnen je meer vertellen over het festival.
elsboonbiodanza@gmail.com
m.reitsma@me.com
Algemeen nummer Mirror Centre: 020-6941525 of info@mirrorcentre.nl

Locatie

Mirror Centre Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer