Biodanza Festival Amsterdam ""TRIBAL GATERING""

08 Jul 2018 10:30 - 19:00

Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam

TRIBAL GATHERING
Eerste Biodanzafestival Amsterdam

8 juli 2018
Zin om te dansen? Andere mensen ontmoeten die ook zin hebben? Welkom op het eerste Biodanzafestival Amsterdam. Je kunt op deze dag kennismaken met biodanza, andere dansers ontmoeten en workshops volgen bij verschillende Amsterdamse biodanza facilitatoren.

Deze dag wordt georganiseerd door de Amsterdamse biodanzaleraren in samenwerking met het Mirror Centre waar al ruim 10 jaar wekelijks biodanzaworkshops worden aangeboden.

Dans voor leven
Ons hele leven zijn we meer of minder bewust bezig met te worden wie we zijn. Dit is een weg van integratie en ontwikkeling van onze identiteit. Precies wat de biodanzamethode als doel heeft. Muziek, beweging, ontmoeting met jezelf en anderen: alle biodanza-oefeningen zijn erop gericht dat de kwaliteiten die je in je hebt, tot uitdrukking mogen komen. Blokkades die je ervaart kunnen in de vele verschillende oefeningen oplossen. Door biodanza te beoefenen breng je balans in je leven, weet je wat echt belangrijk voor je is en kun je van daaruit keuzes maken.

Gathering
Sinds 2002 worden er in wekelijkse biodanzagroepen in Amsterdam lesgegeven. In de loop der jaren zijn er steeds meer biodanzafacilitatoren met groepen bij gekomen. Het festival is de gelegenheid om samen te komen en met elkaar te dansen. Samenkomen versterkt en verbindt. Het laat verschillen zien. Maar ook dat onder alle verschillen wij alle mensen zijn met vergelijkbare verlangens en moeilijkheden. Wanneer je in de ogen kijkt van een ander, wanneer er een hand naar je wordt uitgereikt, vallen verschillen weg en blijft samen menszijn over. Daarom spreekt een tribal gathering ons aan. Met al die unieke mensen, dansers en facilitatoren samen komen en het leven te vieren.

Wie komen er?
Alle biodancero’s uit Amsterdam en natuurlijk ook uit andere delen van het land zijn welkom. Ook mensen die willen kennismaken met biodanza. Voor hen is er een speciale beginnersworkshop in het eerste blok. De andere workshops zijn voor mensen met enige ervaring. Dus neem je vrienden die willen kennismaken gelijk mee. Dans samen de beginnersvivencia en stroom later door naar de meer verdiepende vivencia’s. Het festival is een heerlijke gelegenheid om eens les te krijgen van een andere docent en nieuwe mensen te ontmoeten in de dans.

Programma
Gedurende de dag kun je verschillende worshops en/of lezingen volgen. Er zijn drie tijdsblokken waarin je kan kiezen uit verschillende workshops of lezingen. Deze worden zoveel mogelijk gegeven door de Amsterdamse facilitatoren. Tijdens het eerste blok zal er een kennismakingsworkshop zijn voor beginners.

Naast de workshops is er tijd om te chillen. Bij mooi weer in de heerlijke binnentuin van het Mirror Centre. Als afsluiting van de dag is er een gezamenlijk vegetarisch diner.

Praktische informatie
Datum: 8 juli 2018
Tijden: 10.30 - 19.00 uur
Locatie: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam
Prijs: € 55,- inclusief gehele dag thee en vegetarisch diner bij betaling en aanmelding vóór 1 mei 2018.
€ 55,- zonder diner , beperkt aantal dinerbonnen voor € 10,
€ 15,- alleen beginnersworkshop

Contact
Biodanzafacilitatoren Els Boon en Mariette Reitsma kunnen je meer vertellen over het festival.
elsboonbiodanza@gmail.com
m.reitsma@me.com
Algemeen nummer Mirror Centre: 020-6941525 of info@mirrorcentre.nl

Ticket all in actie (tot 1 mei)

Niet Beschikbaar

Ticket all in (na 1 mei)

Niet Beschikbaar

Ticket beginnersworkshop

Niet Beschikbaar