Bijeenkomst Nondualiteit met Paul Smit

Evenement geannuleerd

Bijeenkomst Nondualiteit met Paul Smit

Tickets vanaf 17,50 EUR

Locatie

Datum

29 Mar 2020 14:00 - 16:15

Beschrijving

Deze bijeenkomst gaat door! Oorspronkelijk was er plaats voor 150 personen, alleen zijn evenementen met meer dan 100 personen niet toegestaan. Het maximale aantal is nu gezet op 80 mensen.

Dus op 29 maart is er gewoon een relaxt middagje uitzoomen! Over nondualiteit, neurowetenschap en filosofie en natuurlijk Corona. Is de wereld zoals we die ervaren, ook echt zo? Wie ben je eigenlijk? Waarom piekeren we zoveel? Moeten we onze emoties wel zo serieus nemen? 

Tevens gaan we deze middag in op het proces van ontwaken. Wanneer je inziet dat alles één bewustzijn is en dat alles gaat zoals het gaat, inclusief 'jijzelf', kan er innerlijke rust ontstaan. Dat proces verloopt doorgaans langs een weg van verwarring, Advaita verliefdheid, een gevoel van nihilisme, de Advaita shuffle en een omgeving die toch wat anders op je gaat reageren. Ook dat gaat gelukkig, allemaal zoals het gaat. 

Meer hierover kun je horen en zien op 29 maart in de TheaterbakkerHeij! 

13:30 uur - Zaal open
14:00 uur - Nondualiteit deel 1
14:50 uur - Pauze
15:10 uur - Nondualiteit deel 2
16:00 uur - Einde

Na afloop ben je van harte welkom voor een drankje aan de bar! 

Graag tot dan!
Groet, Paul

Locatie

Stichting De Theaterbakkerheij Stichting De Theaterbakkerheij, Gouderaksedijk 24B, 2808 NG Gouda

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.