Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

besloten o o g s t f e e s t

event afgelopen

besloten o o g s t f e e s t

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

08 Sep 2018 16:00 - 09 Sep 2018 00:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

U I T N O D I G I N G

Uit dankbaarheid voor je fijne hulp, nodig ik je persoonlijk uit voor het:

o o g s t f e e s t - 8 s e p t e m b e r 2 0 1 8

Het is best bijzonder wat we samen aan het (op)bouwen zijn hier; dat moeten we vieren! in de hoop dat we ons ook de komende jaren samen "eigenaar" blijven voelen van dit stukje stad, met de daarbij horende gedeelde verantwoordelijkheid.

c a m p i n g g e v o e l

Iedereen die op een één of andere manier bij heeft gedragen aan de tot standkoming van deze nieuwe ontmoetingsplek aan het Zuid Willemspark heeft deze uitnodiging gekregen. Als het goed is zitten we dan 8 september met zo'n 100 gasten samen aan lange tafels op onze eigen camping ; met uitzicht op het water, het groen en de wolken, te genieten van het overvloedig eten van de Goede Bodem / gemaakt door de makkers van de Graafse Akker. Voor campingmuziek wordt gezorgd maar neem gerust je gitaar mee. Gratis eten dus. Niet vergeten om zelf je eigen drinken ( en glas) mee te nemen. Hoewel.. er zijn vast nog wel wat mokken in de tent te vinden. Enne koffie is er genoeg. We starten om 16 uur met een touwtrekwedstrijd.

r e g i s t r e r e n

Je kunt je je ticket voor het oogstfeest enkel en alleen via deze site "halen" ( ivm mailregistratie) tot uiterlijk 15 augustus. Gratis. Mocht de registratie niet lukken via deze website. dan graag een app of een mail sturen naar campingdenbosch@gmail.com. Met vermelding van je volledige naam een mailadres.

Ik zie je graag op 8 september ; locatie = onze eigen camping


Lieve groet,

Imke

06 21 82 49 17

www.campingkoffietent.nl

volg de camping op instagram - facebook

ook leuk www.radiobrugwachter.nl

en deze www.bosschebrugwachtershuisjes.nl

en dit filmpje:


Organisator

Locatie

Camping koffietent Camping koffietent, Zuidwillemsvaart 4 , Den Bosch

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer