besloten o o g s t f e e s t

08 Sep 2018 16:00 - 09 Sep 2018 00:00

Camping koffietent, Zuidwillemsvaart 4 , Den Bosch

U I T N O D I G I N G

Uit dankbaarheid voor je fijne hulp, nodig ik je persoonlijk uit voor het:

o o g s t f e e s t - 8 s e p t e m b e r 2 0 1 8

Het is best bijzonder wat we samen aan het (op)bouwen zijn hier; dat moeten we vieren! in de hoop dat we ons ook de komende jaren samen "eigenaar" blijven voelen van dit stukje stad, met de daarbij horende gedeelde verantwoordelijkheid.

c a m p i n g g e v o e l

Iedereen die op een één of andere manier bij heeft gedragen aan de tot standkoming van deze nieuwe ontmoetingsplek aan het Zuid Willemspark heeft deze uitnodiging gekregen. Als het goed is zitten we dan 8 september met zo'n 100 gasten samen aan lange tafels op onze eigen camping ; met uitzicht op het water, het groen en de wolken, te genieten van het overvloedig eten van de Goede Bodem / gemaakt door de makkers van de Graafse Akker. Voor campingmuziek wordt gezorgd maar neem gerust je gitaar mee. Gratis eten dus. Niet vergeten om zelf je eigen drinken ( en glas) mee te nemen. Hoewel.. er zijn vast nog wel wat mokken in de tent te vinden. Enne koffie is er genoeg. We starten om 16 uur met een touwtrekwedstrijd.

r e g i s t r e r e n

Je kunt je je ticket voor het oogstfeest enkel en alleen via deze site "halen" ( ivm mailregistratie) tot uiterlijk 15 augustus. Gratis. Mocht de registratie niet lukken via deze website. dan graag een app of een mail sturen naar campingdenbosch@gmail.com. Met vermelding van je volledige naam een mailadres.

Ik zie je graag op 8 september ; locatie = onze eigen camping


Lieve groet,

Imke

06 21 82 49 17

www.campingkoffietent.nl

volg de camping op instagram - facebook

ook leuk www.radiobrugwachter.nl

en deze www.bosschebrugwachtershuisjes.nl

en dit filmpje:


Gratis ticket

Niet Beschikbaar