Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Belieber Night ★ Belieb The Hype WEEKENDER

event afgelopen

Belieber Night ★ Belieb The Hype WEEKENDER

Vanaf 0,00 EUR

Locatie

Datum

05 Feb 2016 22:00 - 07 Feb 2016 05:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Belieber WEEKENDER
2 dagen feest! 2x zo veel Bieber Fever!!!

5 februari - Sold out
6 februari - Tickets---> http://bit.ly/22IULVD
Groepstickets -->> http://bit.ly/1T1C9vR

To belieb or not to belieb? Dat is de vraag van 2016. Ben je niet voor hem dan ben je tegen hem en dan gaat het een heel lastig jaar worden, amigo!

Waar het 20 jaar geleden nog alleen maar stoer was om je 2 middelste vingers over elkaar te kruizen en west-side te roepen draait het nu enkel en alleen om deze goddelijke man. Van Bieber fever tot Belieber, wij zijn er helemaal bij!!!

Na de homoacceptatie ligt de nadruk nu op het uit de kast komen van de Belieber fans. Probeer er niet tegen te vechten maar laat het los, dit gevecht ga je niet winnen. Bieber is het nieuwe popidool van deze eeuw, half mens, half god en daar zijn we verdomde blij mee ook.

5 &6 februari brengen we dan ook een ode aan ons nieuwe rolmodel. Gooi jezelf met eieren gratis naar binnen, ren naakt rond wanneer je er zin in hebt of playback je gek op de Bieber knallers.

You are Just in or you are just out!!!

★ Mystery Guest
★ Dave Roelvink
★ Geza Weisz
★ Rob Black
★ SUNNY
★ Monica Geuze
★ Julio & Baby Jesus (oa bekend van TV)
★ Dani L Mebius
★ Alain Kuipers (Asian Bieber)
★ Hippe Types B
★ Dylan Lucky
★ Laurel & Hardy en de manager
★ Die Rooie
★ Juvanice
★ Ekte
★ JRMY
★ Buuf
★ ApolloJungle
★ シ ome Kev
★ Steady B
★ Club Party Girls / Mara Wells

★ 22:00 – 05:00
★ Leeftijd: 18+
★ Nieuwe Locatie: Het Sieraad

Liefs, Dolly

Organisator

Locatie

Het Sieraad, Postjesweg 1, 1057 DT Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer