Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Behind the Wall Act 11

event afgelopen

Behind the Wall Act 11

Vanaf 35,00 EUR

Locatie

Datum

14 Jun 2019 18:00 - 16 Jun 2019 15:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Behind the Wall Act 10

Voor Tickets zie grote oranje knop boven in ^^

Organisator

Over Enneade en Beyond the Stairs

Welkom bij Enneade, de organisatie die al jarenlang bekend staat om het creëren van meeslepende en uitdagende LARP-evenementen. Met een rijke geschiedenis van succesvolle evenementen zoals BBB, AON en Behind the Wall, zijn we verheugd om onze nieuwste ervaring te introduceren: Beyond the Stairs Act 4.

Wat is LARP? LARP (Live Action Role Playing) is een interactieve spelvorm waarin deelnemers volledig opgaan in hun rol en samen een verhaal creëren. Je beleeft avonturen, lost mysteries op en bouwt relaties op binnen een fictieve wereld.

Evenementdetails:

 • Datum: 27-09-2024 t/m 29-09-2024
 • Locatie: Een prachtige buitenlocatie waar we midden in de natuur slapen. namelijk het Inka terrein in het plaatsje Zeeland.

Wat kun je verwachten?

 • Overnachting: Slaap onder de sterren en geniet van de frisse buitenlucht.
 • Ontbijt: Start je dag met een stevig ontbijt om je klaar te maken voor de avonturen die komen gaan.
 • Drankjes: Onbeperkt koffie, thee en frisdrank om je gehydrateerd en energiek te houden.

Wat moet je zelf regelen?

 • Avondeten: Er is geen catering aanwezig, dus zorg ervoor dat je je eigen diner meebrengt. Op zaterdag is er een pauze ingelast zodat iedereen de tijd heeft om te eten.

Waarom deelnemen aan Beyond the Stairs Act 4?

 • Meeslepende Verhaallijnen: Onze evenementen staan bekend om hun diepgaande en boeiende verhalen die deelnemers volledig in de wereld genaamd Lyra trekken.
 • Gemeenschap: Maak deel uit van een hechte gemeenschap van gelijkgestemden die dezelfde passie voor LARP delen.
 • Natuur: Geniet van een uniek kampeeravontuur in een schitterende natuurlijke omgeving.

Aanmelden en meer informatie: Bezoek onze website enneade-larp.eu voor meer informatie en om je aan te melden voor Beyond the Stairs Act 4. Laat je meeslepen door een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Enneade – waar jouw volgende avontuur begint.


Locatie

Inka terrein Inka terrein, Weversweg 5, 5411 RX Zeeland

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer