Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Begane grond Viert Cultuur in Haarlem

event afgelopen

Begane grond Viert Cultuur in Haarlem

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

15 Dec 2018 22:00 - 16 Dec 2018 01:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Begane grond Viert Cultuur in Haarlem 

***English description below***
Tijd voor de tweede editie van Begane grond (Bg)! Na een editie in 2016 kriebelt het behoorlijk en we hebben lang gezocht naar een geschikte locatie. Bg is een kunstexpositie en uitgaansplek in één. Verwacht het onverwachte van de makers van Parksessies! Beeldende kunst, performances, videokunst, bands, dj’s, installaties en vervreemdende situaties. In samenwerking met Frans Hals Museum, Patronaat en Toneelschuur. Op een geheime locatie, slechts één avond, met beperkte capaciteit. 

Tickets: € 10,- vvk excl. servicefee / 18+ 
Locatie: Geheim, dit maken we altijd één dag van tevoren bekend. Het is nu vrijdag, dus dit is net gebeurd! Spaarnwouderstraat 74! 

Let op: parkeer je fiets niet voor het pand of in de straat, maar bij de Vissersbocht! We helpen je ermee.

---
Scoop! The second edition of Begane grond (Bg) is coming up! Expect the unexpected from the organisation of Parksessies festival. Begane grond is an art exhibition and party venue in one. With art, video arts, installations, performances, bands, dj's. In cooperation with Frans Hals Museum, Patronaat and Toneelschuur. Begane grond is always on a secret location in Haarlem, just for one weekend, with a limited amount of tickets. 

Tickets: € 10,- ex service fee / 18+
Adress: Topsecret. We always announce the location one day before the event. Today is Friday, so this just happened. Spaarnwouderstraat 74 in Haarlem! 

Please do not park your bicycle in front of the place or in the street, but at the street ' Vissersbocht'. We will help you find it. 

Organisator

Begane grond (Bg). Een kunstexpositie en uitgaansplek in één. Verwacht het onverwachte van de makers van Parksessies. Beeldende kunst, performances, videokunst, bands, dj’s, theater, en vervreemdende situaties. Op een geheime loca

Locatie

Spaarnwouderstraat 74, 2011 AE Haarlem

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer