Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Shortcuts

Momentje...

 
 

Momentje...

 
 

Hot events

Momentje...

 
 

Nearby events

Become a Master Public Speaker and live a GOOD life

Evenement geannuleerd

Become a Master Public Speaker and live a GOOD life

Vanaf 5,00 EUR

Locatie

Meerdere tijdslots

10 december 2018 - 9 september 2019
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

If you are honest to yourself, you'll conclude that you are either living life EXACTLY as you want it or you are HOLDING BACK.

In order to live on your own terms, you have to have certain skills to make the difference in your life. Public Speaking is one of those skills that has survived the pressure of time. Regardless of your field, Public Speaking will help you become successful.

When you join Public Speaking Academy, you will learn to be an effective communicator which will make you more better at everything you do.

Every workshops is designed to make you a better speaker; our focus is practical experience rather than empty motivation that evaporates the moment you leave the room.

All these will take place in a fun environment to develop your public speaking skills.

WHAT WILL YOU LEARN?
➳ Apply behavior to make your speech effective.
➳ Avoid some of the common pitfalls that ruin a speech.
➳ Discover your most valuable improvement points.

AGENDA
For agenda see: www.publicspeakingacademy.nl/agenda

ϟ What is the Public Speaking Academy like ? ϟ

Hereby some compilations and reviews from the past:

➳ https://tinyurl.com/ydepjrx5


☯ I have a different question!
1.Join our Whatsapp group and ask! via this link:  http://tinyurl.com/zma86up
2. Call David: 06 220 773 09

Thank you all and see you soon

Be brave!

David
06 220 773 09

Locatie

Circl Circl, Gustav Mahlerplein 1B, 1082 MS Amsterdam

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Ontdek meer